Gazetelerde Bugün

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun çözümünde genel başkanlığı bırakma bedeline de hazır olduğunu belirtti. Haber, Cumhuriyet'in bugünkü manşetinde.

Yayınlanma: 11.06.2012 - 06:32
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Yeter ki çözülsün


Kılıçdaroğlu: Kürt sorununun çözümü benim genel başkanlığıma mal olacaksa olsun


HÜRRİYET

Yasaklayarak nüfus artmaz


Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Yardımcısı Maud de Boer-Buquicchio, iki bakanla görüşerek Türkiye'deki kürtaj tartışmlarından kaygı duydugunu söyledi.


MİLLİYET

Pehlivan Tefrikası


Birleştirmelerle uzayan davalar için bu benzetmeyi yapan TBMM Başkanı Çiçek "Gelinen durum adalete güveni zedeliyor" dedi.


VATAN

5. sınıfta Kürtçe


Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4 sisteminde ortaokullar için hazırladığı seçmeli ders listesine Kürtçe'yi de aldı. Eğer öğrenci İngilizce istemezse, haftada 6 saat Kürtçe görebilecek.


RADİKAL

N.Ç'ye yapılan mantığa aykırı


Yargıtay Başkanı Ali Alkan, "Yargı mensupları yasalara uymak zorunda. N.Ç'ye yapılanı normal karşılamak akla, mantığa aykırı. Burada sorun yasalardır" dedi.


AKŞAM

Devlet sırlarını açıyor


Emniyetten 'kozmik' operasyon...50 yaşını doldurmuş 250 milyon belge Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü'ne gönderildi. Nazım Hikmet, Sabahattin Ali, Said-i Nursi'nin dosyaları, Kürt isyanları ve Dersim olaylarının belgeleri kamuya açılacak.


SÖZCÜ

Tutuklama rekoru


Siyasallaşan yargının uygulamaları vahim sonuçlar doğurdu.


AYDINLIK

'Savunma değil taarruz'


Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Kurulu'nda konuşan delegeler, "Savunma dönemi bitmiştir, artık taarruz dönemine geçmeliyiz" dedi.


HABERTÜRK

'Başkanlığım bu yola feda olsun'


Kılıçdaroğlu, Kürt sorununa yol haritası için konuştu: "Bu sorun çözülür, insanlar ölmezse, genel başkanlığıma mal olacaksa olsun"


SABAH

Sınır ötesi seri katil


Kızı ile damadı ve annesi boğup gömmekten aranan babanın Suriye-Türkiye hattında 9 cinayeti daha çıktı.


POSTA

Seher'di Selim oldu Feride ile evlendi


Dünyaya 'Seher' olarak geldi. Ama kendini hep erkek olarak hissetti. 2 yıl önce ameliyatla erkek oldu. Adını 'Selim' olarak değiştirdi, mavi nüfuz cüzdanı aldı. Önceki gün de Çanakkale Ezine'de biricik aşkı Feride ile evlendi. Selim, düğün öncesi her erkek gibi damat traşı olmayı da ihmal etmedi.


BİRGÜN

Biber gazıyla öldürdüler hesabını kim verecek


Astımı olduğu uyarısına karşın polisin biber gazı sıkması sonucu yaşamını yitiren Çayan'ın babası Ahmet Birben, BirGün'e konuştu. Baba Ahmet Birben, "Oğlumun hesabını kim verecek" diye soruyor.


YENİ ŞAFAK

Morg nöbetini bırak gözüme dahil ol


Başbakan Erdoğan, CHP'yle yaptıkları görüşme için 'şeytan üçgeni' benzetmesinde bulunan Bahçeli'ye, "Beni konuşturma, Öcalan'ı idamdan kurtaran sensin" sözleriyle cevap verdi. Erdoğan, MHP ile BDP'ye, "Artık morg önünde nöbet tutmayı bırakın, şehitlerimizi, terörist cenazelerini istismar etmeyi bırakın ve çözüm için sürece dahil olun" çağrısında bulundu.


ZAMAN

Kritik davaların avukatlarından CMK değişikliğine itiraz: Dosyalar yeniden kapanır


Özel yetkili mahkemelerin (ÖYM) yetkilerinin kısıtlanacağına yönelik çalışma yapıldığı iddiasına önemli davaların avukatlarından da tepki geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler