90-60-90'lık eğlence ayağınıza geliyor

60, 70, 80 ve 90'lı yılların şarkıları, Işın Karaca, İsmail Tunçbilek Selami Şahin,Yıldız Tilbe, Danna Leese, Aşkın Arsunan ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da canlı canlı dinlenecek.

Yayınlanma: 11.06.2012 - 13:19
Abone Ol google-news

Türkiye’nin usta müzisyenleri ve çok iyi tanınan orkestra şeflerinin bir araya gelecek oluşturdukları 90- 60- 90 adını verdikleri bu özel projeyle sahneye çıkıyor. Klavyelerde Mustafa Nuri Haybat, davulda Murat Yeter, bas gitarda Tolga Akyıldız, perküsyonda Memduh Akatay; ud, gitar, buzuki ve vokalde Burak Ahıskalı, solistler Evrim Özkaynak ve Canan Güncer’in yer aldığı orkestrada, komedyen Anlatanadam esprileriyle geceye renk katan diğer bir isim olacak.

90-60-90 gecelerinde izleyeceğiniz, Orhan Gencebay’dan, Abba’ya, Sezen Aksu’dan, Madonna’ya, İbrahim Tatlıses’ten, Dr. Alban’a kadar uzanan geniş repertuvar canlı canlı dinlenirken herkes kendinden bir şeyler bulacak. Arabesk’ten, Jazz’a, Rap’ten, hip pop’a kadar, eski fakat eskimeyen yerli ve yabancı şarkılar bu projede, Hüsnü Şenlendirici, Işın Karaca, İsmail Tunçbilek Selami Şahin,Yıldız Tilbe, Danna Leese, Aşkın Arsunan  yorumuyla yeniden hayat bulacak.

Müzik ve sohbetin bir arada olduğu  90-60-90 gecesinde, izleyiciler 40 yıl hatırı olan şarkıları muhteşem bir orkestra ile dinleme şansını elde edecek.  Nesrin Topkapı’nın öğrencisi oryantal Gülnihal de gecenin sürprizleri arasında.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler