Brazzaville fırtınası GHETTO'da

İçinde barındırdığı bossa nova, rock, dub ve caz tınıları ile dinleyenlerce hemen benimsenen ve bizlere Akdeniz ve Pasifik atmosferini yaşatan dünyaca ünlü grup Brazzaville yarın GHETTO'da sahne alacak.

Yayınlanma: 15.01.2009 - 21:46
Abone Ol google-news

Daha önce 2005 (12. Uluslararası Caz Festivali) ve 2008'de Türkiye'ye gelen Brazzaville, her ülkeden çeşitli müzisyenleri ile adeta büyük bir aileye benzetiliyor.

1997 yılının sonlarında Los Angeles'ta başlayan  macerası, 2003 yılında grubun kurucusu David Brown'un Barcelona'ya taşınması ile yeni bir boyut kazanarak kültürel ve müzikal anlamda zenginleşti.  Bugüne dek 7 albüm yayınlayan grubun müziğinde, David Brown'un gençliğinde bir gezgin olarak dolaştığı tüm ülkelerde edindiği tecrübeler ve çeşitliliğin izlerini görmek mümkün.

Uzun yıllar Beck'in saksafoncusu olma görevini de üstlenen Brown, LA'da 3 albüm yayınladı ve bundan sonraki albümlerini Barcelona'da grubun Avrupalı versiyonu haliyle kaydetti.

Son kadrosu ile Barcelona'dan David Brown ve Ramon Aragall, Los Angeles'dan Kenny Lyon ve Sibirya'dan Oleg the Magnificent'dan oluşan grup, '21st Century Girl' adlı son albümlerinden parçalarla yarın GHETTO'da olacak. 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler