Batı bölgelerinde sıcaklık artıyor

Doğu Akdeniz'in Doğusu, akşam ve gece saatlerinde Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, bugün yağışlı geçecek. Yurdun batı kesimlerinde sıcaklık 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Yayınlanma: 19.01.2009 - 08:28
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, Doğu Akdeniz'in Doğusu (Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ile Adana), Antalya, Erzurum ve Niğde çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı (Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır), Gümüşhane ve Bayburt çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Bolu, Kastamonu, Gümüşhane, Bayburt ve Niğde çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.  Hava Sıcaklığı ise, yurdun batı kesimlerinde 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
 

Bölgelerde hava

Marmara: Genellikle parçalı, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Balıkesir çevrelerinde sis görülecek.

Ege: Genellikle parçalı, zamanla güney ve iç kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç Ege'de (Afyon, Uşak ve Kütahya) buzlanma ve don olayı, Afyon, Denizli ve Kütahya çevrelerinde hafif sis görülecek.

Akdeniz: Genellikle parçalı, kıyıları ile Doğu Akdeniz bölümü çok bulutlu, Antalya çevreleri ile Doğu Akdeniz'in doğusu (Adana, K.Maraş, Hatay, Osmaniye) yağışlı geçecek. Yağışlar aralıklı yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Göller yöresinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

İç Anadolu: Genellikle parçalı, zamanla bölge geneli çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Niğde ve Konya-Ereğli çevreleri kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, kuzeybatısında (Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde) hafif sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur, gece saatlerinde Bolu ve Kastamonu çevrelerinde kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek.

Orta Doğu Karadeniz: Genellikle parçalı, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

Doğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzurum çevreleri, akşam ve gece saatlerinde batısı (Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl) çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı, kuzeydoğusunda (Erzurum, Kars ve Ağrı) sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde batısı (Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis ve Diyarbakır) yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler