Cimbom, Sıvasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Sıvasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 20.01.2009 - 22:06
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılılar, bir günlük iznin ardından, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesi, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Araştırma Planlama Kurulu (EPAK) Üyesi ve İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, teknik heyet ve futbolculara, oyun kurallarıyla ilgili bilgi verdi.

Futbolcular, koşuyla başlayan antrenmanda, daha sonra teknik bir çalışma yaptı. İzinden dönen Morgan de Sanctis ile hafif sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Volkan Yaman, Barış Özbek ve Fernando Meira, takımla birlikte, antrenmanın tamamına katıldı. Servet Çetin, Tobias Linderoth, Shabani Nonda, Lincoln, Mehmet Topal, Hasan Şaş ve Ferdi Elmas ise takımdan ayrı, özel çalışma gerçekleştirdi. Tedavisi süren Mehmet Güven ise antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla Sıvasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-kırmızılıların sabah antrenmanı basına ve taraftara açık, akşam antrenmanı ise kapalı olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler