CHP'nin Aydın adayı Özlem Çerçioğlu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Belediye Başkan adayının, CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu olduğu açıklandı.

Yayınlanma: 22.01.2009 - 18:54
Abone Ol google-news

CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz ve CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu, İl binasında basın toplantısı düzenledi. Aytur, toplantıda yaptığı konuşmada, 29 Mart yerel seçimlerinin CHP için önemine işaret ederek, adayları belirlerken sosyal demokrat ilkeleri benimsemiş, özüyle sözüyle bir kişiler olmalarına özen gösterdiklerini söyledi.

CHP Genel Merkezi'nin Aydın'a ayrı bir önem verdiğini belirten Aytur, Genel Başkan Deniz Baykal'ın kendisini arayarak, Aydın adayının CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu olduğunu bildirdiğini belirtti. Özlem Çerçioğlu'nun yıllardır hem Aydın, hem de Türkiye için milletvekili olarak hizmet ettiğini ancak artık ağırlığını Aydın'a vereceğini umduğunu ifade eden Aytur, adaylığın herkese hayırlı olmasını diledi.

CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz da seçim sürecinin başından itibaren adayın, CHP terbiyesini almış, parti içinden bir kişi olması gerektiğini savunduğunu dile getirerek, Çerçioğlu'nun TBMM'de Türkiye'ye yaptığı hizmetlerin, Aydın'a yapacağı hizmetlerin teminatı olduğunu belirtti. ''Hiç bir partinin adayı, bizim adayımız kadar kamuoyunun takdirini kazanmamıştır'' diyen Kalınomuz, Aydın Belediyesini kazanacaklarına dair namus ve şeref sözü verdi.

CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu da, 7 yıldır CHP'den Aydın Milletvekili olarak Ankara'da görev yaptığını hatırlatarak, bundan sonra Aydın'da, Aydın halkı için görevde bulunacağını söyledi. Çerçioğlu, bir gazetecinin ''Daha önce aday olmayacağınızı açıklamıştınız'' yönündeki sorusu üzerine ''Genel Başkanımız ve Ankara'daki üst yönetimimiz beni bu göreve layık gördü. Ben genel merkezimizin vereceği her göreve hazırım. Bu milletvekilliği de, belediye başkanlığı da olabilir, sade bir üyelik de olur. Aydın'a hizmet için her alanda varım'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler