Seyircisini diskoya götürdü

Megastar Tarkan önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde binlerce kişiyi dans ettirdi. Tarkan, Açıkhava Sahnesi'ni 'Açıkhava diskosu'na dönüştürdü. Öyle ki, konser sonunda Tarkan 'iyi döktürdük bu akşam' diyerek seyircisinden memnuniyetini dile getirdi.

Yayınlanma: 30.08.2012 - 09:17
Abone Ol google-news

Megastar Tarkan önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserinde binlerce kişiyi dans ettirdi. Açılışı ve kapanışı, söz ve müziği kendisine ait olan “Aşk Gitti Bizden” şarkısıyla yapan Tarkan, Açıkhava Sahnesi’ni “Açıkhava diskosu”na dönüştürdü. Öyle ki, konser sonunda Tarkan “iyi döktürdük bu akşam” diyerek seyircisinden memnuniyetini dile getirdi.

Dinleyenler arasında bulunan şovmen Mehmet Ali Erbil de Tarkan’ın sahnesini çaldı! Tarkan “Dudu” isimli şarkısını söylerken Erbil de Tarkan’ın dansını taklit ederek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Çevreci mesajlarıyla da bilinen Tarkan, bu konserinde de Hasankeyf için şarkı seslendirdi. Orhan Gencebay’ın “Hatasız Kul Olmaz” parçasıyla bis yapan Tarkan, bu parçanın temposunu arttırıp dans edince izleyiciden büyük alkış aldı.

Sanatçının hayranları ise konser sırasında “Yumruk kadar kalbine milyonları sığdırdın. Sen bu ülkenin medarı iftiharısın” yazılı büyük bir afiş açtılar. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan ve sahne şovuna dönüşen konserde Tarkan, dört kez de kıyafet değiştirdi. Atlantis Yapım ve Kirli Kedi Organizasyon’un düzenlediği “Açıkhava Konserleri 2012” kapsamındaki
Tarkan konserleri bugün, 1 ve 2 Eylül’de de gerçekleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler