Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Türkiye rolünü kaybetti' başlığını kullandı ve Eski Dışişleri Bakanı'nın Ortadoğu ve Obama hakkındaki yorumlarını manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet Gazetesi ilk sayfasında 'Ergenekon definecileri' başlığını kullanırken, Milliyet Gazetesi ise 'Talimhane'de inat katları!' başlığını yazdı.

Yayınlanma: 25.01.2009 - 07:12
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Türkiye rolünü kaybetti


Eski Dışişleri Bakanı Çetin, Ortadoğu’daki gelişmeleri ve Obama dönemini yorumladı:‘İç politikaya alet edilemez’ Başbakan Erdoğan’ın, Hamas’ı destekler biçimde arabuluculuğa soyunmasının Türkiye’nin Ortadoğu’da rol oynama şansını yok ettiğini vurgulayan Hikmet Çetin, “Dış politikayı siyasete alet edemezsiniz” dedi. Çetin, ABD’deki Yahudi lobisinin de Türkiye’den desteğini çektiğini söyledi.

 

HÜRRİYET

Ergenekon definecileri


Polisler, Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'nın değişik bölgelerinde silah ve cephane bulmak için kazı yaparken, üç uyanık defineci, polis zannedip kimse şüphelenmez diye ellerindeki krokilere göre define aradı.

 

MİLLİYET

Talimhane'de inat katları!


Koruma Kurulu'nun suç duyurusu da, Beyoğul Belediyesi'nin yıkım kararları da onları durdurmaya yetmedi. Yürütmeyi durdurma kararı alınan iki otel küçük düzenlemeler yaparak işletmeye açıldı.

 

RADİKAL

Ders: Sokakta dayak
Konu: Yusuf Yüksel...

Bir 'polisten dayak iddiasını araştıran Üskül, Emniyet, Valilik ve İçişleri'ni aşamadı: Sisten kendini koruyor!
 

 

AKŞAM

Ölmesini istediğim için pişmanım


Beyin ölümü gerçekleşen annesinin karnında 21 gün yaşatılan Sadi Rıza bebek, ilk doğum gününü AKŞAM'la kutladı. Baba Erdinç Ceyhan, 'İyi ki yaşatmışlar. Evimize uğur getirdi' diyor.

 

POSTA

100 TL'lik mutluluk


Edirne Valiliği 2 bin fakir aileye 100'er TL yardım yapma kararı aldı. Aileler tespit edildi, 'Ne zaman isterseniz gelip paranızı alın' dendi. Evlerinde yiyecek ekmeği bile olmayan fakir parayı bir an önce alabilmek için aynı anda valiliğe koşup izdiham yarattı. O izdihama rağmen parasını alanların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.


VATAN

Yediği halta bak


Kıbrıs'ta esir Rum'u öldürdüğünü söyleyip sonra da 'Uydurdum' diyen Atilla Olgaç krizi yol açtı. Rumlar AB ve AİHM'e gidiyor.

 

BİRGÜN

Ergenekon'da rota Kıbrıs karasuları


Türkiye'de yeraltı bağlantılı ne olmuşsa bir ucunun Kıbrıs'tan geçtiğine işaret eden Kıbrıslı gazeteciler, "Ergenekon'un Kıbrıs ayağı eksik! Temize çıkamaz" diyor.
 

 

SABAH

Her köşede ölüm tuzağı


Çocuklarımız tehlikede! Baz istasyonundan uçan parça Mert'in ayağını kopardı. Ece, başına düşen camdan hâlâ komada. Soba, Tamer, Zafer ve ailesini zehirledi.

 

TERCÜMAN

Yargısız infaz paniği


Cumhurbaşkanı, Başbakan ve birçok Bakan suçu sabit olmamasına rağmen insanlara suçlu muamelesi yapan herkese ateş püskürmeye başladı.
 

 

YENİ ŞAFAK

Valide burs düşmanıydı


Başbakan Erdoğan, 28 Şubat'ın İstanbul Valisi ile yaptığı tartışmayı anlattı: Militanlara burs
dağıtıyorsunuz, dedi. Yüreğin varsa gel gençleri gör, dedim. Cesaret edemedi.

 

ZAMAN

Küresel kriz kapitalizme balans ayarı yapıyor


Türkiye'nin en köklü şirketlerinden Koç Grubu'nun kaptan köşkündeki ismi Mustafa Koç, global krizden futbola, Ergenekon davasından çocukluk hatırılarına birçok konuyu Zaman'a anlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler