Adriana Lima'dan göbek şov

Dünyanın en gözde mankenlerinden Adriana Lima, Türkiye turizminin tanıtımındaki yüzü Tülin Şahin için “Dünya çapında bir manken” yorumunu yaptı.

Yayınlanma: 25.01.2009 - 08:43
Abone Ol google-news

Acun Ilıcalı’nın “Var mısın Yok musun” yarışması için Türkiye’ye gelen Victoria’s Secret defilelerinin en gözde mankeni Adriana Lima, dün Beşiktaş Four Seasons Otel’de basın mensuplarıyla buluştu. Türk insanının çok sıcak samimi ve içten olmalarından çok etkilendiğini söyleyen Lima, yarışma için çok heyecanlı olduğunu ifade etti ve ”Şansım yaver giderse kazanabileceğimin en yükseğini kazanmak istiyorum“ dedi. Ünlü manken, “Türk modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise Türkiye’de Tülin Şahin’le tanıştığını söyleyerek, “Kendisi çok güzel, dünya çapında bir manken. Türkler de çok cana yakın ve samimi insanlar” yanıtını verdi.

Hedefim yok

Lima, hedefleri konusundaki bir soruyu ise şöyle yanıtladı: “Victoria’s Secret’ta çalışmak dünyadaki her mankenin rüyasıdır. Burada olmamda en büyük pay sahibidir. Belki garip gelecek ama gelecekle ilgili plan yapmam”

Stüdyoya büyük ilgi

Basketbolcü nişanlısı Marko Jaric ile yakın zamanda evleneceğini sözlerine ekleyen Adriana Lima, bir reklamda 30 saniye oynaması için kendisine 17 milyon dolar teklif edildiğini söyledi. Lima’yı Türkiye’ye getiren ünlü sunucu Acun Ilıcalı ise “Adriana Lima’nın Türkiye’ye geleceğini duyan kendi çevremden 1300 kişi stüdyoya konuk olmak istedi. Ancak bizim stüdyo sadece 300 kişilik.. Bu yüzden Lima’yı sadece hayranlarından 300 kişi yakından görebilecek” dedi.

Partide sigara yasağı


Ünlü manken Adriana Lima, ünlü gece kulübü Al Jamal’da kendisi için verilen partide sigara içilmemesi şartı koydu. Dansözlerle birlikte dans eden Lima, ellerini de gül suyuyla yıkadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler