Gazetelerde Bugün

Suriye'den Akçakale'ye düşen bomba nedeniyle Türkiye'nin açtığı karşı ateşte, Suriye ordusu yerine muhalif Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) ait mevzileri bombaladığı iddiası Cumhuriyet'in bugünkü manşetine taşındı.

Yayınlanma: 10.10.2012 - 06:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Muhalifler mi vuruldu

Türkiye’nin misillemesinde Özgür Suriye Ordusu’na ait mevzilerin bombalandığı ileri sürüldü
 


HÜRRİYET

Dengeli düğün


İşadamı İlhan Şahintürk'ün oğlunun Çırağan'daki düğünü bahçede alkolsüz kokteylle başladı. Kadınlara birer yazma dağıtıldı ve Kuran okundu. Semazenler gösteri yaptı.
 


MİLLİYET

Evde tek başına


Yaptığı açıklamalarla çok tartışılan Emniyet Müdürü Güven dün Diyarbakır'da saldırıya uğrayan okulları incelerken, aynı anda Ankara'da iktidar ve muhalefetin ortak hedefiydi.
 


VATAN

'Türkiye'yi koruma planımız hazır'

NATO Genel Sekreteri dünkü Suriye zirvesi sonrası bu açıklamayı yaptı. Herkes 'Ne oluyor' derken NATO kaynakları bir açıklama daha yaptı: O planlar yıllardır var, yeni hazırlanmış bir plan yok.
 


RADİKAL

Radikal karar

Gaziantep 4.Ağır Ceza Mahkemesi, çarpıcı bir karara imza attı. Kendisine defalarca tecavüz eden kişiyi öldüren kadına beraat verdi. Kararda, bir kaç kez başvurmasına rağmen devletin kadını koruyamaması etkili oldu.
 


AKŞAM

Şu çılgın bankalar

Türk bankacılık sektörü, krizle boğuşan Avrupalı rakiplerini darduman etti.
 


SÖZCÜ

İşçi ve vekile organik gaz!

Polis, birçok hak ve özgürlüğü tırpanlayan yeni sendika yasasını protesto eden işçileri ve CHP'li vekilleri biber gazı sıkarak ağlattı.
 


AYDINLIK

Cemaate suçüstü yaptım

Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, TSK'yı Ergenekon ile irtibatlı göstermek için Hava Kuvvetleri sistemine giren Cemaat mensuplarına suçüstü yaptığını açıkladı.
 


HABERTÜRK

Terörist için ağlamayız


Erdoğan, "Dağda ölene ağlamayan insan değildir" diyen D.Bakır Emniyet Müdürü'ne sert cevap verdi.
 


POSTA

Bir Türk'ün kaza sonucu ölümü


Dünyada işlerliğini yitirmiş üst geçit bizde hâlâ gözde! Ama halk üst geçite tırmanmak yerine 'Düz ayak' diye canı pahasına caddeden geçiyor. Eylül'de 11 kişi bu nedenle öldü. Dün de Akçaabat'ta üst geçidin altında yine kaza oldu.
 


SABAH

'Terörist için ağlamayız'


Başbakan Erdoğan, "Ölen teröriste de ağlanır" diyen Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne çıkıştı: "Evlatlarımızı katleden eli silahlı caniler için ağlamadık, ağlamayız"
 


BİRGÜN

ABD'ye öyle kafa tutulmaz


Başbakan dünkü konuşmasında, "Siz ABD'ye kafa tutamazsınız. Biz, ABD karşısında el pençe divan durmadık" dedi. Obama'nın sopa gösterdiği Erdoğan, BOP'un eşbaşkanı olduğunu, NATO'nun taşeronu olarak Suriye'ye saldırdığını unutuverdi.
 


YENİ ŞAFAK

İhale baskısı ölüme götürdü


İstanbul Çağlayan'da silahla intihar eden işadamı Hüseyin Aktaş'ı, BEDAŞ'tan aldığı ihale ölüme sürükledi. Aktaş, arkasında bıraktığı notta kendisine yıldırma politikası uygalayan BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay ve yardımcısı Avni Doğan'ı suçladı. İddialara göre, Aktaş'ı tefeciye muhtaç hale getiren süreç şöyle gelişti:
 


ZAMAN

PKK’lılar, okulu basarak öğretmen ve öğrencileri yakmaya çalıştı


PKK, çocukların geleceğini karartmak için okulları hedef seçti. Örgüt yandaşları, Diyarbakır Şehitlik Lisesi’nde sınıfları ve öğretmenler odasını bastı. Atılan ses bombaları ve molotoflar 2 öğretmen ile bir öğrenciyi yaraladı. Şırnak’ta da aynı anda 8 okula saldırdılar.  Bu okullarda eğitime ara verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler