'Galatasaray tüm fırsatları golle sonuçlandırdı'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 yenildikleri Galatasaray'ın, maçta bulduğu tüm fırsatları değerlendirdiğini söyledi.

Yayınlanma: 02.11.2012 - 21:29
Abone Ol google-news

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ''Bu tip maçlarda hep küçük detaylar belirleyici oluyor. Rakibin bu bağlamda ilerde çok büyük bir verimliliği vardı. Galatasaray, bulduğu tüm fırsatları golle sonuçlandırdı. İki kez pozisyona girdiler ve attılar. Bir golü ise biz kendi kalemize attık'' dedi.

Hakemler hakkında konuşmak istemediğini, ancak bugün bir hakem kararının maçın gidişatına etki ettiğini savunan Portekizli çalıştırıcı, ''Dany'nin maçın başında Webo'ya müdahalesi vardı ve oyundan atılabilirdi. Herkes kabul edecektir ki, olay böyle gelişseydi bambaşka bir maç izleyecektik'' ifadelerini kullandı.

Carvalhal, aldıkları yenilgiden ötürü hiç memnun olmadığını aktararak, ''Sonuçtan doğal olarak hiç memnun değilim ama takımımın oyun kalitesinden memnunum. Uzun süre topa sahip olduk, topu iyi çevirdik, takım olarak savaştık. Gol fırsatlarımız da oldu ve bir tane atmayı başardık. Biz bitiricilik konusunda Galatasaray kadar verimli olamadık'' diye konuştu.

Carvalhal, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi CFR Cluj'un başına Portekizli bir teknik adamın geldiği ve maçta sarı-kırmızılı takımın şansını nasıl gördüğü yönündeki soruya karşılık da ''Ben hep Türk futbolunun ve Türk takımlarının yanındayım. Türk futbolunun geleceği için Türk takımlarının Avrupa'da alacağı puanlar çok önemli. Fenerbahçe ve Galatasaray umarım çok puan toplarlar ve daha çok Türk takımı Avrupa sahnesinde yer alır'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler