CHP'den Köşk'e Google göndermesi

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde "Cumhurbaşkanı nerede" başlığı ile yapılan bölümde kullanılan haritada Kuzey Kıbrıs'ın gösterilmemesine CHP'den tepki geldi. CHP tepkisini internet sitesinde partinin yerini gösteren google uydu haritası linkini kaldırmakla gösterdi.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 14:34
Abone Ol google-news

CHP, internet sitesinde partinin yerini gösteren uluslar arası uydu haritası linkini sistemden kaldırdığını bildirdi.

Köşk'ün internet sitesinde "Cumhurbaşkanı nerede" başlığı ile yapılan bölümde kullandığı ve basında oluşan Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs'ın gösterilmemesine yönelik tepkileri, "Google haritalarından internet sitemizde yararlanılmış olması bu haritalara herhangi bir resmiyet kazandırmaz" diyerek yersiz bulması ve haritanın kaldırılmamasına, CHP'den ilginç bir protesto geldi.

CHP, internet sitesinde partinin yerini gösteren google uydu haritası linkini sistemden kaldırdığını açıkladı.

CHP İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklama şöyle: "CHP internet sitesi hazırlanırken, uydu aracılığıyla CHP'nin yerinin belirlenmesi, adresinin gösterilmesi için kullanılan uluslararası uydu haritası linki, medyamızın bu haritayla ilgili duyarlılığı nedeniyle iptal edilmiş, partimizin yerini gösteren uluslararası haritayı da içeren video sistemimizden
çıkarılmıştır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler