Hamburg 'aşka tutuldu'

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, başrollerini ise Tolga Sayışman ile Fahriye Evcen'in birlikte paylaştığı "Aşk tutulması" filminin Hamburg Galası, UCI Smart City sinemasında yapıldı.

Yayınlanma: 30.01.2009 - 13:33
Abone Ol google-news

"Aşk Tutulması" adlı filmin Hamburg galası, Hamburg Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği'nin organizasyonuyla UCI Smart City sinemasında yapıldı. Murat Şeker'in yönetmenliğini yaptığı filmin gösterimine, Şeker'in yanı sıra oyuncular Tolgahan Sayışman, Tim Seyfi ve Ali Erkazan da katıldı.

Filmin başrol oyuncusu Fahriye Evcen'in ise "Yaprak Dökümü" dizisinin çekimleri için Köln kentinden Türkiye'ye döndüğü, bu nedenle galaya katılamadığı bildirildi.

Filmin gösteriminden sonra Şeker, "Aşk ayrı bir duygu. Karşılıklı sevmek daha da güzel. Bu filmde karşılıklı aşkı yansıtmaya çalıştım. Tabii Fenerbahçeli olduğumuz için Fenerbahçe'yi de aşkın içine koyduk. Fenerbahçe'ye olan aşkımı da bu film aracılığıyla göstermek istedim" dedi.

Türk dizilerinin ve Türk sinemasının ekonomik krizden nasıl etkilendiği sorusuna karşılık Şeker, "Türk sinemasının Türk seyircisiyle özel bir bağı var. Türk sineması krizden etkilenmedi değil, ancak diziler kadar değil. Bizler devlet tarafından herhangi bir destek görmeden seyircinin karşısına çıkıyoruz. Sadece seyircinin bize verdiği destek var. Türk sineması sadece reklama dayalı bir mekanizmadan da oluşmuyor" diye konuştu.

"İstanbul - Tek Gecelik Aşk" adlı yeni bir filmin çekim hazırlıklarına da başladığını ifade eden Şeker, bu filmde genç bir Amerikalı kadının İstanbul'da bir Türk erkeğine aşık olmasının hikayesinin anlatıldığını, gelecek günlerde bunun için bazı Amerikalı sanatçılarla konuşacağını kaydetti.

Şeker, "Neden yine bir aşk konusunu ele aldığının" sorulması üzerine de "Aşk, şu sıralar kentteki insanların en büyük sorunu. Özellikle 25 ila 30 yaş grubu insanlar özgürlüğü yanlış algılamakta ve aşk konusunda bir karmaşa yaşamaktadır. Ben de bu karmaşıklıkları sinema yoluyla yansıtmak istiyorum" dedi.

Filmin galasına, Hamburg Başkonsolos Yardımcısı Canan Ünal, Hamburg Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ile yönetim kurulu üyeleri, Hamburg Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Akar, Hamburg Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Lütfü Kortağ da katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler