Başkanın sevgilisi hamile

Güney Afrika Devlet Başkanı Kgalema Motlanthe'nin karmaşık aşk hayatı tartışılıyor... Evli olan 59 yaşındaki çapkın Devlet Başkanı Motlanthe, kendisini terk eden eşi ve iki sevgilisinin arasında kaldı. 24 yaşındaki sevgili ise Motlanthe'den hamile.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 09:32
Abone Ol google-news

Güney Afrika, "First lady kim" diye sorarken, çeşitli kesimlerden eleştiri okları yöneltiliyor. Basın, eşinin terk ettiği  Kgalema Motlanthe’nin çapkınlıklarını sayfalarına taşırken, ne Başkan ne de sevgilileri bu konuda yorum yapıyor.

İçine çekilmek istemem

Sevgililerin en genci sadece, "Ben halk önündeki bir kişi değilim. Halk önünde olan kişi Kgalema. Bazı insanlar Kgalema’nın kiminle ilişkide olduğunu ve ne yaptığını öğrenmek istiyor diye bu hikayenin içine çekilmeyi istemiyorum" dedi.

Mothlante’nin partisi Afrika Ulusal Kongresi’nin sözcüsü Carl Niehaus, yapılan eleştirilerin, bir insanın özel yaşamına müdahale olduğunu öne sürdü. Hürriyet'in haberine göre; Times gazetesine makale yazan Niehaus, "Gazete haberlerine bakılırsa, kendisi eşinden ayrı yaşıyor olabilir. Tüm bu tecrübeleri yaşamak zorunda olan ve yaşayan ilk ve tek başkan o mu?" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler