TÜYAP'ta yarın Balbay için buluşacaklar

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nda, yarın düzenlenecek etkinlikte sanatçılar, aydınlar, gazeteciler ve yazarlar Mustafa Balbay için buluşuyor.

Yayınlanma: 23.11.2012 - 08:41
Abone Ol google-news

Etkinlik öncesi CHP İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ın çocuklara ve gençlere hitaben kaleme aldığı mektup okunacak. 1359 gündür Silivri’de hapis yatan Balbay, etkinliğe gelecek okurlara, yanlarında çocukları ve gençleri de getirmeleri çağrısı yaptı.

Etkinlik, TÜYAP’ta saat 11.00-11.45 arasında, Interexpo Salonu’nunda, “Balbay Özgürlüğü Öğretiyor” konulu söyleşiyle başlayacak. Burada Mustafa Balbay’ın çocuklara ve gençlere yazdığı mektup okunacak. Etkinliğe katılan sanatçı ve aydınlar Balbay’a dair görüşlerini dile getirecekler. Balbay’ın çocuklara ve gençlere okunacak mektubu, ayrıca etkinlik sonrası dağıtılacak. Saat 12.00-17.00 arasında ise sanatçılar, aydınlar ve yazarlar Balbay’ın kitaplarını imzalayacak. Cumhuriyet Kitapları ve Balbay’a Özgürlük Girişimi tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak sanatçı, yazar ve gazetecilerin şu ana kadar kesinleşen listesi şöyle: “Altan Gördüm, Ataol Behramoğlu, Ayşe Özyılmazel, Barbaros Şansal, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Ceyda Düvenci, Doğan Duru, Edip Akbayram, Feridun Düzağaç, Gülriz Sururi, Güvenç Dağüstün, Leman Sam, Levent Kırca, Mehmet Esen, Mustafa Mutlu, Nejat Yavaşoğulları, Orhan Bursalı, Selçuk Yöntem, Şükran Soner, Vahide Gördüm, Yavuz Bingöl, Zuhal Olcay.”

Bu isimlerin yanı sıra etkinliğe daha birçok sanatçı, gazeteci ve yazarın katılması da bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler