İsrailli turistler Antalya'ya alternatif arıyor

İsrailli basına göre, Gazze operasyonları öncesi Paskalya tatilini Antalya'da geçirmeyi planlayan 35 bin kadar İsrailli için "daha dost" alternatifler aranıyor. İsrail seyahat acentaları da "En iyimser tahminlere göre bile İsrailliler Antalya'ya yazdan önce dönmezler" diyor.

Yayınlanma: 02.02.2009 - 14:07
Abone Ol google-news

Gazze operasyonları öncesi Paskalya tatilini Antalya'da geçirmeyi planlayan 35 bin kadar İsrailli için "daha dost" alternatiflerin arandığı bildirilirken İsrail seyahat acentaları da "En iyimser tahminlere göre bile İsrailliler Antalya'ya yazdan önce dönmezler" diyor.

İsrail'in büyük medya gruplarından Yedioth, İsraillilerin, Türkiye'ye alternatif tatil yerlerinin aradığını belirterek "Gazze Savaşı ardından Türkiye ile tırmanan gerginliklerin ışığında artan sayda İsrailli, ilk başta Antalya'da geçirmeyi planlanladığı Paskalya tatili için daha dost alternatifler arıyor" diye yazdı.

Seyahat acentalarının Antalya'ya alternatifleri hazırlamaya başladığı kaydedildiği haberde ISSTA seyahat şirketi CEO'su Eti Gwili, "Gerçekten bir sorun var. En iyimser tahminlere göre bile İsrailliler Antalya'ya yazdan önce dönmezler" şeklinde konuştu.

Haberde Gazze savaşı öncesi 35 bin İrsallinin tatilini Antalya bölgesinde geçirmeyi planladığı belirtilirken İsraillilerin Bulgaristan, Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunan adalarında alternatif turların önerileceği de kaydedildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler