"Final" operasyonunda iddianame hazır

Konya'da polisin Okyanus Şirketler Grubu'nun aldığı ihalelerle ilgili başlattığı Final operasyonuyla ilgili olarak aralarında Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan'ın da bulunduğu zanlılar hakkındaki iddianame hazırlandı.

Yayınlanma: 03.02.2009 - 13:18
Abone Ol google-news

Adana Cumhuriyet Savcısı, 17 Kasım 2008 tarihinde Konya ve 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla ilgili iddianameyi hazırladı.

Yaklaşık bin sayfadan oluşan iddianamede, aralarında daha önce tutuklanan SÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, SÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Baş Müdürü Ahmet Atilla Çalışkan, SÜ Kültür Spor Daire Başkanı Üzeyir Durmuş, Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ahmet Sahar, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Parlayıcı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Müşteba Sevil, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Yunus Ağralı ve Hastane Müdürü Ali Aktaş'ın da bulunduğu yaklaşık 230 zanlının bulunduğu öğrenildi. Zanlılar çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler