Gökçek seçim kampanyasını yarın başlatıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Adayı Melih Gökçek seçim kampanyasını yarın AKP Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı tanıtım toplantısıyla başlatacak.

Yayınlanma: 03.02.2009 - 18:49
Abone Ol google-news

AKP'den yapılan yazılı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Adayı Melih Gökçek'in yarın saat 12.30'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan AKP Ankara Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı ile seçim kampanyasına start vereceği kaydedildi. Açıklamada Gökçek'in yarınki toplantıda sürdüreceği kampanyanın ana hatları konusunda bilgi verdikten sonra 15 yıllık görev süresince hayata geçirilmesini sağladığı projeleri konusunda bilgi verecek. Gökçek'in "AB Başkenti Ankara" hedefinin ardında yatan vizyonu da anlatacağı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:
"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Adayı İ. Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle seçim kampanyasına 4 Şubat Çarşamba günü start veriyor. Törende Gökçek, sürdüreceği kampanyanın ana hatları konusunda bilgi verdikten sonra, 15 yıllık görev süresince hayata geçirilmesini sağladığı büyük projeleri hatırlatarak, ulaşılan hedefleri ve bunların taşıdığı anlamı dile getirip, 'AB Başkenti Ankara' hedefinin andında yatan vizyonu açıklayacak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler