'Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri'

Anadolu Üniversitesi, Türkiye'de sinema kültürünün gelişmesine, sinemanın düşünsel boyutunun zenginleşmesine katkıda bulunmak üzere, bu alanda çalışan yazar ve akademisyenleri desteklemek amacıyla 'En İyi Sinema Kitabı' ve 'En iyi Sinema Makalesi' ödülü veriyor.

Yayınlanma: 03.02.2009 - 20:01
Abone Ol google-news

Sinema alanında çalışan yazar ve akademisyenlere açık olan 'Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri'ne katılan kitap ve makalelerin sinema konusunda araştırma, inceleme, değerlendirme kapsamında yazılması gerekiyor.

Yarışma jürisi Galatasaray Üniversitesi'nden Prof.Dr. Merih Zıllıoğlu, Anadolu Üniversitesi'nden Yard.Doç.Dr. Hakan Savaş, Yönetmen Handan İpekçi, Sinema yazarları Sevin Okyay ve Ali Ulvi Uyanık'tan oluşan etkinlik için, kitap ve makaleler: Anadolu Üniversitesi/ İletişim Bilimleri Fakültesi/ Yunusemre Kampusü "SİNEMA KÜLTÜRÜNE KATKI YARIŞMASI" Eskişehir adresine elden, kurye veya taahhütlü posta ile altı (6) adet gönderilmesi gerekiyor, e-maille yapılan başvurular ve postadaki gecikmelerin kabul edilmeyeceği bildirildi.

Son katılım tarihi 15 Mart olan yarışmanın sonuçları 2 Mayıs 2009 tarihinde 11. Uluslararası Eskişehir Film Festivali açılış töreninde duyurulacak ve ödüller sahiplerine verilecek. 'En İyi Sinema Kitabı'na 5000 TL, 'En iyi Sinema Makalesi'ne ise 3000 TL verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler