Şöhret tuzağı

Kağıthane'de, kendisini yönetmen olarak tanıtıp, filmlerde oynatmak bahanesiyle kandırdığı genç kızlara cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen bir kişi yakalandı.

Yayınlanma: 04.02.2009 - 07:38
Abone Ol google-news

Arkadaşlık kurduğu genç kızlara kendisini yönetmen olarak tanıtan Ahmet Hakan Y'nin, filmlerde oynatacağı vaadiyle kandırdığı bazı kızları Gültepe Mahallesi'ndeki bir eve götürdüğü yönünde ihbar alan polis, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan Ahmet Hakan Y. ile kendisinden şikayetçi oldukları kaydedilen Serpil D. ve diğer 3 genç kız, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Şüphelinin ''Hırsızlık'', ''Dolandırıcılık'' ve ''Küçük yaştaki kızlarla cinsel ilişkiye girmek'' suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenildi. Ahmet Hakan Y'nin, Kağıthane Polis Merkezi'nde yapılan sorgusunda suçlamaları kabul etmediği ve ABD vatandaşı olduğunu iddia ettiği kaydedildi.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar polis merkezine götürülen Ahmet Hakan Y'nin, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler