Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet bugün manşetine 'Bir cepten diğerine' başlığıyla Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir haşere ihalesinin inanılmaz öyküsünü taşıdı. Birgün ve Sabah ise attıkları farklı başlıklarla Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yaşanan ilaç skandalını ilk sayfalarından okuyucularına duyurdu. İşte Türkiye'nin önde gelen gazetelerinin manşet haberleri...

Yayınlanma: 04.02.2009 - 08:01
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Bir cepten diğerine


DDK Başkanı Cemal Boyalı’nın kararnamesini eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer veto ederken, Abdullah Gül cumhurbaşkanı olduktan hemen sonra onaylamıştı. Boyalı, Maliyespor’un başkanlığını yaptığı dönemde Gençlerbirliği’ne kesilen 3.4 milyon TL’lik cezanın 1 milyon TL’ye düşürülmesiyle gündeme gelmişti. Cezası indirilen Gençlerbirliği’nin Maliyespor’a 50 bin TL “bağış” yaptığı ortaya çıkmıştı.

 

HÜRRİYET

Akfırat feneri


İstanbul'daki Akfırat Belediyesi'nin Muhtaçları Koruma Yardım Sandığı'nda, Almanya'daki Deniz Feneri'ne benzer bir yolsuzluk ortaya çıkarıldı.


MİLLİYET

Hayırlı işler Egemen bey


Ocak ayı başında Devlet Bakanı ve Başmüzakereci olan AKP'li Egemen Bağış, iki hafta sonra eşiyle ortak şirket kurarak İstanbul Astoria'daki Butik Vakko'nun sahibi oldu.


 

RADİKAL

Diyarbakır'da yağma Hasan'ın hastanesi


Başhekim eski yönetimi suçluyor: Bazı ilaçlar 27, bazıları 152, bazıları 4 bin yıllık ihtiyaca yetecek kadar alınmış. 1 milyon eldiven teslimatını iptal ettik.


AKŞAM

Döverdim iması


Davos fırtınası dinmiyor... Olayı bir de vekillere anlatan Erdoğan, moderatöre daha sert karşılık verebileceğini ima etti. 'Ama yapmadım' dedi.


 

POSTA

Böyle batıyoruz

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hatanesi'nde önceki yönetimlerin ihaleyle alıp depoladığı ilaçlar şok yarattı.


VATAN

Dalan ve Uzan'ı gizlice kaydettik


Emekli tuğgeneral Levent Ersöz'den itiraf: Şener Eruygur talimat verdi; Bedrettin Dalan ve Cem Uzan gibi isimlerin ses kaydını aldık.


BİRGÜN

4 bin yıllık yetecek kadar ilaç alınmış


Dücle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 4 bin yıllık ihtiyacı karşılayacak ilaç alındığı tespit edildi. İlaç depoları yetmediği için bazı sınıf ve laboratuvar depo yapıldı.


 

SABAH

Üniversite hapı yutmuş

Dicle Üniversitesi'nin hastanesine, yüzlerce hatta binlerce yıl yetecek kadar ilaç alındığı ortaya çıktı.
 

 

TERCÜMAN

Başımıza çuval geçirilirken aklın neredeydi?

CHP Lideri Baykal ve MHP lideri Bahçeli, Başbakan'ın Davos'taki çıkışının haklı olduğunu belirterek, "Çuval olayında" sessizliğinin sebebini sordular.

 

YENİ ŞAFAK

CIA, Stoffel için peşine düştü


Irak'ta ortadan kaldırılan ABD'li silah tüccarı Dale Stoffel'in dosyasında Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Ersöz'ün izine rastlandı.


ZAMAN

Beykoz ormanında 14 kilo TNT


İhbar üzerine Kaynarca köyünde araştırma yapan Jandarma, toprağa gömülü 27 adet yarımşar kiloluk TNT kalıbı, 100 gram C-4 patlayıcı ve infilaklı fitil buldu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler