MHP Nevşehir İl Başkanı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, görevinden istifa etti.

Yayınlanma: 26.12.2012 - 15:02
Abone Ol google-news

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, avukatlık mesleği dolayısıyla bundan sonraki işlerinin büyük bir kısmının il dışında devam etmesi yüzünden MHP Genel Merkezi ve İl Yönetim Kurulu ile yaptığı istişareler neticesinde 1 yıldır yürütmekte olduğu MHP Nevşehir il Başkanlığı görevimden ayrılma kararı aldığını belirtti.

Görevden ayrılışının özellikle iş odaklı olduğunu ifade eden Bedirhanoğlu, ''Türk-İslam davasına çocukluğundan itibaren gönül vermiş ve bu güne kadar hizmet etmiş biri olarak partimin ve davamın çizgisinden asla sapmadığımı belirterek, almış olduğum ülkücü terbiye gereği, her nerede olursam olayım her daim teşkilatımın emrinde olacağımı ifade etmek isterim'' dedi.

Bedirhanoğlu, şunları kaydetti: ''Siyaset, insan odaklı olması münasebetiyle maalesef zaman zaman kırgınlıklar ve küskünlüklere gebedir. Teşkilatımın hiçbir mensubuna en ufak bir kırgınlığım ve küskünlüğüm söz konusu değildir. Bilakis kırdığım, üzdüğüm ne kadar arkadaş, ağabeyim varsa hepsinden özür diliyor ve haklarını helal etmelerini istiyorum.''

Bedirhanoğlu, MHP İl Başkanlığı görevine İl Yönetim Kurulu üyesi olan Göksel Taşçı'nın getirildiğini de sözlerine ekledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler