87'lik babaanneden ''Gangnam Style'' dansı

Bodrum Sağlık Vakfı Engelli Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen yılbaşı eğlencesi programında, bir zihinsel engelli öğrencinin 87 yaşındaki babannesinin ''Gangnam Style'' dansı büyük ilgi gördü.

Yayınlanma: 28.12.2012 - 15:33
Abone Ol google-news

İlçenin Turgutreis beldesindeki Bodrum Sağlık Vakfı Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde yılbaşı eğlencesi için etkinlik düzenlendi. Bedensel ve zihinsel engelli öğrenciler ile ailelerinin katıldığı programda pasta kesildi, çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.

Öğrencilerin ''Gangnam Style'' dansı yaptığı sırada Hasan Tabak adlı öğrencinin 87 yaşındaki babaannesi Fatma Tabak da öğrencilerin dansına eşlik etti. Fatma Tabak, elindeki bastonu ile yaptığı ''Gangnam Style'' dansıyla büyük ilgi gördü.

Çocukların isteğini kırmamak için dansa eşlik ettiğini söyleyen Tabak, dansı torunu Hasan Tabak'ın öğrettiğini kaydetti. Tabak, danstan büyük keyif aldığını belirtti.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Vardar, her yıl geleneksel olarak yeni yıl eğlencesi düzenlediklerini bildirdi. Öğrencilere ve ailelerine bu tür etkinliklerle farklı bir ortam sunulduğunu dile getiren Vardar, Fatma Tabak'ın Gangnam Style dansının da eğlenceye farklı bir renk kattığını vurguladı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler