'Takımımın gidişatından memnunum'

Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim'i 95-61 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Simone Pianigiani, takımının gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 30.12.2012 - 20:12
Abone Ol google-news

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Simone Pianigiani, THY Avrupa Ligi maçlarından sonra Beko Basketbol Ligi'ne zihinsel olarak iyi hazırlandıklarını, bu şekilde de devam etmek istediklerini ifade etti.

Yeni transfer Uros Tripkovic'in biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirten İtalyan teknik adam, Sırp oyuncuyu hem ligde hem de Avrupa maçlarında kullanmak istediğini kaydetti.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Mike Batiste, iyi mücadele ettikleri maçta sert savunmalarıyla kolay bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sarı-lacivertli oyuncu, medyada yer alan takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak da ''Söylentiler beni ilgilendirmiyor. Benim buradaki rolüm farklı. Antrenörüm benden ne istiyorsa onu yapmaya ve bu şekilde takıma faydalı olmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

Aliağa Petkim cephesi

Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay, çok kötü basketbol oynadıklarını ve üzgün olduğunu söyledi. İlk çeyrekten sonra maçı bıraktıklarını ifade eden Bıyıktay, ''Maçla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Çok kötü oyandık. Sahada hiç mücadele etmedik. Bu sorunu çözmek için ne yapmamız gerektiğine bakacağız'' şeklinde değerlendirme yaptı.

Aliağa Petkimli oyuncu Caner Şentürk ise düşük tempoda oynadıklarını, Fenerbahçe Ülker'in tecrübesiyle maçı kazandığını dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler