Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçelilere yeniyıl mesajı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, birlik ve beraberlikten doğan gücün, 2013 yılında kendilerini başarıya götüreceğini ifade etti.

Yayınlanma: 31.12.2012 - 15:45
Abone Ol google-news

Yayımladığı yeni yıl mesajında camiadaki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Yıldırım, şunları kaydetti:

''2012'yi geride bırakırken, birlik ve beraberliğimizden doğan, büyüklüğü hiçbir şey ile kıyaslanmayacak gücümüzün, bizi 2013 yılında da başarıya götüreceğine yürekten inanıyorum. Fenerbahçe, dün olduğu gibi bugün de, 2013'te de sadece ve sadece kendisiyle yarışacak. Her gün, bir öncekinden daha da büyük, birbirine kenetlenmiş bir gerçek olarak varlığını sürdürecek. Sarı ve lacivertin birarada olduğu her yeni yıldaki gibi, yönetimimiz, sporcularımız, teknik kadrolarımız, çalışanlarımız ve camiamızla, başarılarımızın daha da büyümesini diliyorum. Yeni yılın ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.''

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun mesajında ise, ''Büyük zorluklara birlikte göğüs gerdiğimiz, başarılara birlikte imza attığımız 2012 yılını geride bırakırken, yeni yıldan en büyük dileğimiz yine birarada huzur ve mutlulukla, başarılara yine birlikte imza atmak'' ifadelerine yer verildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler