İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasındaki trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle hafta sonu bazı semtlere elektrik verilemeyecek.

Yayınlanma: 05.02.2009 - 09:29
Abone Ol google-news

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Pendik Kurtköy, Sancaktepe Samandıra, Tuzla İçmeler İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içerisinde trafo merkezleriyle, Tuzla Tepeören'deki indirici trafo merkezinde yıllık bakım çalışması yapılacak.
Bu nedenle Pendik'te 7 Şubat Cumartesi günü 08.30-16.00 saatleri arasında Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi, Mutlukent Sitesi ve Hobi Evleri'ne elektrik verilemeyecek.

Sancaktepe'de 8 Şubat Pazar günü 08.00-12.00 saatleri arasında Yenidoğan Merve Mahallesi, Sevenler, Halife, Lifuk caddeleri, Ali Sinan Bulvarı, Sarıgazi Atatürk Caddesi'ne, 12.00-16.00 saatleri arasında ise Meclis Mahallesi, Ankara Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Lale, Leman ve Leylak sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı gün Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde de 09.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.

Yine 8 Şubat Pazar günü Tuzla Akfırat Beldesi'nde Maret Rotopak, Akmetal, Mutlu Akü, Teknik Plastik, Kuralkan, Ramzey, Apikoğlu, Özlem Sucuk, Dimaş Mobilya, D Yapı Villaları, Nissan, İSKİ'nin Tepeören binası, Turbosan, Thrace, Koç Lisesi, Eski İzmit Yolu üzeri, Remas, Oksa, Boya ve Vernikçiler Sanayi Sitesi, KSM Petrol, Opet, Ortim Sanayi Sitesi ile Üniversite Caddesi'ne elektrik verilemeyecek. Akfırat'ta bu adreslerdeki kesintinin, 15 Şubat Pazar günü de yine aynı saatler arasında yapılacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler