Vekil için yol kapatıldı, boğa kesildi

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde AKP Milletvekili Ali Er için D-100 karayolu trafiğe kapatılarak boğa kesildi. Vekil Er ve başkan adayları seçim otobüsü üzerinden vinçle indirilen boğanın kesilmesine tanıklık ettiler.

Yayınlanma: 07.02.2009 - 15:49
Abone Ol google-news

AKP Erdemli İlçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için Erdemli'ye gelen Milletvekili Ali Er, Çeşmeli Beldesi girişinde konvoylu karşılandı.

Yaklaşık 500 araçlık konvoy eşliğinde Erdemli AKP binası önüne gelen ve seçim arıcının üstüne çıkan Ali Er'in onuruna boğa kesilmek istendi. 2 bin 500 TL’ye satın alınan boğa kamyonla yol kenarına getirildi.

Parti binası önündeki kalabalık nedeniyle boğa buraya indirilemeyince çağrılan vinçle, halata bağlanıp, Mersin-Antakya karayoluna indirildi. Hürriyet'in haberine göre; Yol trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 1000 kişinin bulunduğu yolda, boğa bir kasap tarafından dualar eşliğinden kesildi. Milletvekili Er de seçim aracının üzerinden boğanın kesilmesini izledi.
 

Karayolu kan gölüne döndü

Karayolu kan gölüne dönerken AKP İlçe Başkanı Vehbi Aksay, “Sık sık bölgemize gelip sorunlarımızı dinleyen vekilimiz 2 aydır gelemiyordu. Biz de ilçe teşkilatı olarak vekilimizin ilçemizi ziyaretinden dolayı boğa alarak kendisine kurban ettik” dedi.

Konuşmaların ardından kalabalık dağılırken yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılan yol açıldı. Kurban edilen boğanın etinin ise yoksul partililere dağıtılacağı bildirildi.

Foto: Hürriyet


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler