'Kömür karalarını, beyaz eşya ile temizleyemezler'

DTP Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, ''Şimdiye kadar kömür karalarıyla yüzlerini bulamışlardı, şimdi beyaz eşyayla temizlemeye çalışıyorlar, ama kurtarmayacak'' dedi.

Yayınlanma: 07.02.2009 - 20:15
Abone Ol google-news

DTP Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, DTP'nin, belediye başkanlıklarını kazanmasının engellenmesi için cepheler oluşturulduğunu, ancak bu cephelerin DTP'yi güçlendireceğini iddia etti.

Demirtaş, DTP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede, partililere hitap etti. DTP'nin seçimlerde başarı kazanmasını engellemek için cepheler kurulduğunu öne süren Demirtaş, ''Şimdiye kadar kömür karalarıyla yüzlerini bulamışlardı, şimdi beyaz eşyayla temizlemeye çalışıyorlar, ama kurtarmayacak'' dedi.

DTP'nin, Türkiye'nin her yerinde seçim kazanabileceğini 29 Mart'ta göstereceklerini ileri süren Selahattin Demirtaş, Antalya'da seçim kazanmanın kendileri için hayal olmadığını ifade etti.

Konuşmanın ardından, DTP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şemsettin Kalay ve diğer başkan adayları Demirtaş'la birlikte partilileri selamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler