19 araç kundaklandı

İstanbul'un Avcılar, Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde dün gece toplam 15 araç kundaklandı. Olaylarla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı. Ayrıca, Tarsus'ta da 4 araç ateşe verildi.

Yayınlanma: 08.02.2009 - 07:36
Abone Ol google-news

İstanbul'un 3 ayrı ilçesinde 15 araç kundaklandı. Avcılar Denizköşkler Mahallesi Ataman Caddesi'nde park halindeki 4 otomobil, gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce üzerlerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Araçlarda hasara neden olan yangın, yurttaşlar ve itfaiye ekiplerince çevreye yayılmadan söndürüldü. Yine Avcılar'ın Cihangir Mahallesi Akgül Sokak'a park edilen 4 araç da kundaklandı.

Yangınlar, yurttaşlar ve itfaiye ekiplerince büyümeden söndürülürken, araçlarda hasar meydana geldi. Bu arada Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde de 7 araç, üzerlerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Araçlarda çıkan yangınlar, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Polis, olaylarla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.


Tarsus'ta 4 araç kundaklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 4 araç, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kundaklandı.
82 Evler Mahallesi 3136 Sokak ile Şehit Kadir Güler Sokak'ta park halindeki Erdinç Can'a ait 01 JV 614, bir şirketin 33 ES 982, Sefa Ebrişim'in 33 PZ 663 ve Fazıl Çürük'ün 33 B 4154 plakalı otomobilleri benzin dökülerek yakıldı. Kundakçı kişiler olay yerinden kaçtı.İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü araçlarda maddi hasar meydana geldi.Kimlikleri belirlenen zanlıların yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler