Gazetelerde Bugün

TRT'nin reklam alım işini yapan şirket, kurumu 150 milyon lira zarara uğratmış. Haber, 'Siz seyrettiniz onlar götürdü' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde.

Yayınlanma: 26.02.2013 - 07:40
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Siz seyrettiniz onlar götürdü


TRT’nin reklam alım işini yapan şirket, kurumu 150 milyon lira zarara uğratmış.


HÜRRİYET

Gitsinler çözülür


Başbakan Erdoğan, ''Bizim için Kandil'dekiler, Türkiye'deki teröristler sınırdan ikinci bir ülkeye gittiği anda bu süreç fiilen başlamış demektir'' dedi.


MİLLİYET

İlk adım ülkeyi terk etmeleri

Başbakan Erdoğan örgütün dağ kadrosunun eritilmesi için atılacak ilk adımın, Türkiye'dekilerin başka bir ülkeye gitmesi olduğunu söyledi.


VATAN

Süreci bozan düşmanımdır


BDP heyetine elden mektup vermeyen Öcalan, devleti daha dikkate değer bulduğunu söyledi, ''Süreci bozan devletin değil benim düşmanımdır'' dedi.


RADİKAL

Süreci başlatalım


Öcalan ''Silahlı mücadele bitti. Size sunduğum yol haritasını tartışın, süreci başlatalım'' mesajı verdi.


AKŞAM

Adaletin yemeği çürüğe çıktı


Ankara'da Adalet Bakanlığı'na, İstanbul Çağlayan ve Kartal'daki adalet saraylarına yemek hizmeti, sanık subaydan... Adalet personelini doyuran yemek şirketinin sahibi, 'sahte çürük raporu' davasında 403 yıl hapis istemiyle yargılanan emekli binbaşı çıktı.
 

SÖZCÜ

[email protected]


Türkiye bugünleri de gördü... Cani Apo, devletin izni ve Meclis'teki vekilleri aracılığıyla isteklerini PKK'ya gönderiyor, süreci yönetiyor.


HABER TÜRK

Volkswagen pazarlığı


Erdoğan-Merkel görüşmesinden, Aşmanların otomativ devi Volkwagen'in Türkiye yatırımları konusunda kararlılık çıktı.


SABAH

'Çekip giderler süreç başlar'


Başbakan Erdoğan: Türkiye'deki teröristler sınırdan ikinci ülkeye gittiği anda çözüm süreci fiilen başlamış demektir.


POSTA

Aşk faciası


Üniversiteli üç genç kiraladıkları otomobille Mudanya'ya gezmeye gidiyorlardı. Otomobili kullanan Hamza ile yanında oturan sevgilisi Cansu kıskançlık yüzünden tartıştı. Cansu sinirle direksiyona saldırdı. Takla atarak şarampole yuvarlanan otomobildeki Buse ve Cansu öldü, Hamza ise kazadan yara almadan kurtuldu.


BİR GÜN

Hocam konuşabilir miyim?


İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü geçtiğimiz günlerde 38 öğrenci hakkında soruşturma açtı. Rektörlüğün soruşturma gerekçesi ise ilginç: ''Yeni YÖK tasarısını protesto amacıyla izinsiz toplanarak konuşmak!''


YENİ ŞAFAK

Esed değil halk direniyor


Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Türkiye'nin Suriye politikasını, Şam yönetimi düşmediği için başarısız gösterenlere cevap verdi: 'Beşar Esed'i hala deviremediler' deniyor. Hayır, direnen Suriye halkıdır. Uçaklarıyla, tanklarıyla, Scud füzeleriyle bir devlet gücü, bir halkın direnişini kıramamışsa esas vurgulanması gereken budur.


ZAMAN

Şüpheli firarda suikast endişesi


Birçok mafya babasının kaldığı yüksek güvenlikli Kandıra Cezaevi'nden kaçan suç makinesi Mikail Zor'un üç aydır yakalanamaması endişelere yol açtı. Terör suçlarına bakan savcılık, firardan önce, koğuş arkadaşına İstanbul 12. ve 13. Ağır Ceza Mahkemesi başkan ve üyelerini öldüreceğini söyleyen Zor'un yakalanması için kapsamlı bir soruşturma başlattı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler