'Vodafone İstanbul Calling' Festivali

Dünyaca ünlü isimlerin konser vereceği ''Vodafone İstanbul Calling'' Festivali, 1 Mayıs-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında 30 Mayıs'ta Rihanna konser verecek.

Yayınlanma: 02.04.2013 - 12:09
Abone Ol google-news

Pozitif Live'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone ana sponsorluğunda ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda düzenlenecek festival, farklı müzik türlerini buluşturacak. BJK İnönü Stadyumu ve Parkorman gibi mekanların yanı sıra Babylon, Salon İKSV, Maçka Parkı, Göztepe Parkı ve Pera Müzesi gibi mekanların da yan etkinlikler için kullanılacağı festivalde, 4 ay boyunca konserler, paneller, atölye çalışmaları, partiler ve çeşitli etkinlikler İstanbullular ile buluşacak.

Festival kapsamında, BJK İnönü Stadyumu'nda 30 Mayıs'ta Rihanna, 7 Haziran'da Tiesto, 29 Haziran'da The Prodigy, Basement Jaxx&Jaguar Skills, 7 Temmuz'da Snoop Dogg, Cee-Lo Green&Nas ve 26 Temmuz'da Iron Maiden, Anthrax&Voo Doo Six konserleri düzenlenecek.

Parkorman'da 23 Haziran'da The National, 30 Haziran'da Thirty Seconds to Mars, 2 Temmuz'da Sigur Ros, 21 Temmuz'da Kesha ve 16 Ağustos'ta Placebo, sahneye çıkacak.
Çok sayıda yan etkinliğin düzenleneceği festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye ''www.istanbulcalling.com'' ve ''www.pozitiflive.com'' adreslerinden ulaşılabilecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler