ÇYDD'den Büyükerşen'e ödül

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) 7. Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e verilecek.

Yayınlanma: 03.04.2013 - 20:22
Abone Ol google-news

ÇYDD’nden verilen bilgiye göre, bu yıl yedincisi düzenlenen 2013 Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü Cumhuriyetin temel değerlerinin korunması, laiklik ve siyasi yaşamında ilkeli duruşu, örnek bir siyasetçi olarak, eğitim, sanat ve şehircilik konusundaki çağdaş projelere verdiği önem ve katkılarından dolayı Prof. Büyükerşen’e verileceği belirtildi. ÇYDD, Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan, laik, demokratik, sosyal hukuk devleti Türkiye için ilkeli duruş ve davranışlarıyla topluma örnek olan kişilere verilen Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü’nün ilki Sümerolog Muazzez Ilmiye Çığ’a, ikincisi Fazıl Say’a, üçüncüsü Sabih Kanadoğlu’na, dördüncüsü Dr. Rıza Türmen’e, beşincisi Prof. Dr. Yıldız Kenter’e, altıncısı Gülriz Sururi ve Genco Erkal’a verilmişti.

10 Nisan, 2013 Çarşamba günü saat 18.30 da Beşiktaş, Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu’nda ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel’in açılış konuşması ile başlayacak Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödül töreni, müzik dinletisi ile noktalanacak.

Tarih : 10 Nisan, 2013 Çarşamba

Saat : 18.30

Yer : Beşiktaş, Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu 3. Kat

Program :

18.30 - Hoş geldiniz Kokteyli

19.00 - Konuşmalar

Ödül Töreni

Müzik dinletisi

Kapanış ve Toplu Resim

İletişim : ÇYDD Genel Merkezi,Tanıtım ve İletişim Birimi,

Tel : 0212 252 44 33 /4

e-posta : [email protected]


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler