Nizip'te trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde TIR ile diyaliz hastalarının bulunduğu minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 15.02.2009 - 15:19
Abone Ol google-news

Gaziantep-Nizip kara yolunun 40. kilometresinde, Orhan Çakır'ın kullandığı 73 SN 081 plakalı TIR, Nizip'ten Gaziantep'e diyaliz hastalarını götüren Sadettin Çakır'ın kullandığı 27 K 6068 plakalı minibüsle çarpıştı. Fıstık tarlasına devrilen minibüsün sürücüsü Sadettin Çakır (40) ile minibüsteki Meryem Karayazgan (30) ve Güllü Çakır (41) olay yerinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın da kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Servis ünitesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan tır sürücüsü Orhan Çakır (33) ile minibüsteki Serdar Bozkurt (26) ve Mehmet Alparslan (10), Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada kaza nedeniyle kara yolunun tek yönlü olarak ulaşıma kapandığı, yolun açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler