Gazetelerde Bugün

Avrupa’nın eleştirilerini göğüsleyemeyen Ankara, toplantıları iptal etmeye başladı. Haber, ''Yüzleri tutmadı'' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 18.06.2013 - 07:15
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

Yüzleri tutmadı


Ankara ile Avrupa Parlamentosu arasında direnişçilere uygulanan orantısız şiddet nedeniyle başlayan kriz karşılıklı ziyaretlerin iptal edilmesi noktasına kadar ulaştı. Bakanların, milletvekillerinin Brüksel programları iptal edildi. Çözüm sürecini konuşmak için Türkiye’ye gelecek heyete de randevu verilmedi.



HÜRRİYET

Skandal

İngiliz gizli servisinin 2009 yılında Londra'da yapılan G-20 zirvesinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile 15 kişilik Türk heyetini dinlediği ortaya çıktı.



MİLLİYET

Avrupa'yla ipler gerildi


AB ile ilişkilerde olumlu hava beklentisi, Gezi olaylarına farklı bakış nedeniyle kayboldu. Türkiye tarafı AB ile temasları iptal etmeye başladı.



VATAN

Twitter'a özel yasa


İçişleri Bakanı Muammer Güler açıkladı; Gezi Parkı olaylarında aktif kullanılan sosyal paylaşım siteleriyle ilgili yasal düzenleme geliyor



RADİKAL

'Çocuklardan uzak tutunuz'


TOMA'lardaki suya katılarak eylemcilere sıkılan madde 'OC Gaz Solüsyonu'. Yani biber gazının sıvı hali. Madde ciltte birinci derecede yanıklara sebeb oluyor. Kullanma talimatında ''Çocuklardan uzak tutunuz. Kanalizasyona, yeraltı sularına ya da yüzey sularına saçılması önlemlidir'' yazıyor.



AKŞAM

Gezi'nin güvenlik raporu


Polis, 3 haftadır gündemden düşmeyen Gezi Parkı olaylarını analiz etti. Eylemi başlatanlar, örgütler, taraftar grupları ve sosyal medyayla ilgili önemli tespitler var. İşte perde arkasındaki notlarla polisin 'Gezi' dosyası.



SÖZCÜ

Adaletiniz bu mu?


Tayyip'in yandaşları için tüm devlet imkanları seferber ediliyor. Yandaş olmayanlara ise her türlü zorluk çıkarılıyor, zulmediliyor.



HABERTÜRK

Sosyal medyaya düzen geliyor


İçişleri Bakanı Güler, Gezi eylemlerine damgasını vuran sosyal medya için ''Yasal bir düzenleme yapılıyor'' dedi.



SABAH

Dost işi skandal


İngiliz gizli servisinin 2009'daki G-20 zirvelerinde Başbakan Yardımcısı Babacan ile Bakan Şimşek'i dinlediği ortaya çıktı.



POSTA

Dünyanın en ünlü parkı


Halkın sayesinde bu ülkenin de artık uluslararası şöhrete sahip bir parkı var. Turisler bundan böyle müze gezer gibi Gezi'yi de gezecek.



BİRGÜN

Sahil Güvenlik de gelsin!


Direniş büyükçe ne yapacağını şaşıran hükümet yetkilileri yine halkı tehdit etti. Bülent Arınç ''orduyu devreye sokarız'' derken İçişleri Bakanı da, ''Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik var. Üçünü de gerektiği yerde göreve çağırırım'' dedi.



YENİ ŞAFAK

Utanmaz adam


Avusturya'da Milletvekili Efgani Dönmez, Başbakan Erdoğan'a destek mitingine katılacak Türkler için akıl almaz bir teklifte bulundu. Dönmez ''Bu 5 bin kişiye tek gidiş bileti verip, Avusturya'dan gönderelim. Arkalarından kimse ağlamaz'' dedi. AB değerlerini ayaklar altına alan vekili partisi bile tepki gösterdi.



ZAMAN

Yeni tanıştılar, 40 yıllık dost gibi ayrıldılar


Türkiye’de yaklaşık bir ay kalan olimpiyat çocukları, ülkelerine unutulmaz hatıralarla döndü. Önceki gece birbirlerine veda ederken hem ağladılar hem de on binleri ağlattılar. Kenya’da öğretmenlik yapan Ahmet Dere’nin, “Bir ay önce tanıştık ama 40 yıllık dost gibi olduk.” sözleri olimpiyatların özeti gibiydi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler