F.Bahçe'nin tarihi savunması bitti!

Fenerbahçe Heyeti'nin UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunması sona erdi. Heyet, UEFA Merkezi'nden ayrıldı.

Yayınlanma: 10.07.2013 - 17:35
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü’nün UEFA Tahkim Kurulu’ndaki savunması sona erdi. 7 saat süren duruşmanın ardından Sarı – Lacivertli kulübün hukuktan sorumlu yöneticisi Tolga Deniz Aytöre açıklamalarda bulundu.

Aytöre, “Savunmamımız ilettik. Disiplin müfettişi dün akşam 6 – 7 sularında ikinci bir dilekçeyle ek dellileri sundu. Daha önceki deliller, konuşma tapeleri, sadece 1. Etik Kurulu’nun raporuna dayanan dellillerdi. Biz de tanıklarımızı dinlettik, kişilerin ifadelerini ortaya koyduk. Bence iyi geçti.

UEFA Tahkim Kurulu, UEFA’nın… Tahkim Kurulu’na güvenmiyoruz diye bir ifade kullanmadık. Bizim delillerimiz ortada. Cımbızla alınan bazı tapelerle bu kadar büyük bir camiayı yargılayamazsınız dedik. F.Bahçe için neden bu kadar ağır cezalar istediklerini sorduk. Yanıtını ancak birkaç gün sonra alacağız. Bir hayli tanık vardı. Bugün bir farklılık vardı, disiplin müfettişinin daha önce kullamadığı argümanlar kullandı. Yeni maçlar ortaya çıktı.

Rahatsızlıklarımız artarak devam ediyor. Yeri geliyor müfettiş polis fezlekesine dayanıyor, birden dönüyor TFF’nin kararlarını baz almak gerekiyor diyor. Her soruya cevap verecek bir savunma yaptık. Bizler hukukçuyuz, karara göre görüşürüz.” dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler