"Unakıtan haftaya taburcu olacak"

ABD'nin Cleveland kentinde by-pass ameliyatı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın doktoru Dr. Murat Tuzcu, bakanın baypas ameliyatının başarılı geçtiğini ve kendisini gelecek hafta içinde hastaneden taburcu etmeyi ümit ettiklerini bildirdi.

Yayınlanma: 20.02.2009 - 16:46
Abone Ol google-news

ABD'nin Cleveland kentinde by-pass ameliyatı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Cleveland Clinic'te by-pass ameliyatına da giren doktoru Murat Tuzcu, hastanede bakanın durumuyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Video konferans yoluyla gazetecilere bilgi veren Tuzcu, bakanı hastaneden önümüzdeki hafta içinde çıkarmayı umut ettiklerini belirtti.

Tuzcu, ''Tabiatıyla uzun yolculuğa çıkmadan önce bir süre, bir hafta kadar burada dinlenmesini isteyeceğiz, ondan sonra uçakla uzun süreli yolculuğa çıkmasını öngörmeyi düşünüyoruz, ama bunlar kesin tarihler değil, gidişata göre bu kararları vereceğiz'' dedi. Unakıtan'ın Türkiye'ye döndükten sonra da iyileşme sürecinin devam edeceğini söyleyen Tuzcu, bakanın ameliyatı çok iyi geçtiği için kendisinin haftalar içinde işe tam hızıyla dönmese bile birkaç hafta sonra okuyup yazma, fikir yazma konusunda çalışmalarına başlayabileceğini kaydetti. Tuzcu, ''Ofise dönmesi de normal iyileşme sürecinin sonunda olacak'' dedi. Dr. Murat Tuzcu, Bakan'ın by-pass ameliyatının başarılı geçtiğini, ''sonuçtan fevkalade memnun olduklarını ve Bakanın şimdi eskisinden çok daha güçlü olduğunu'' söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler