Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Düelloya davet' başlığıyla verdiği haberinde CHP lideri Deniz Baykal'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 'düello'ya çağırmasını manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet gazetesi, 'Söz vermişti ama tutmadı' haberi ile aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle bıçaklanan Esra'nın hikayesine yer verdi.

Yayınlanma: 22.02.2009 - 07:11
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Düelloya davet


CHP lideri Baykal, Başbakan Erdoğan’ı “düello”ya çağırdı. “Gel, kaçma, söyleyeceklerini yüzüme söyle. Gel şu tarafsız medyayı da aramıza alalım, tartışalım” diyen Baykal, Erdoğan’ı demokrasi kaçağı olmakla suçladı. Devletin, şirketlerin ve halkın sermayeden yemeye
başladığını belirten Baykal, yurttaşların kâbus gördüğünü söyledi. Seçimlerin aslında “Deniz Feneri seçimi” olduğunu vurgulayan Baykal, yurttaşlara “Ağızlarını açtığında din, kitap, Allah diyorlar. Bu seçimde hesabını soracak mısınız?” diye seslendi
 

 

HÜRRİYET

Söz vermişti ama tutmadı


Asansörde öldürülen Esra'nın babası: "Kardeşim ve arkadaşlarımı yanıma alarak Sezai Karataş ile konuşmaya gittim, bana 'Esra artık benim bacımdır, bundan sonra rahatsız etmeyeceğim, söz veriyorum' demişti."

 

MİLLİYET

Kaçak şehir


Yasalar kaçak bina yapanlara ve hizmet götürenlere 5 yıla kadar hapis cezası öngörüyor ama İstanbul Avcılar'da hummalı bir çalışma yürütülen bu 'kaçak kent', herkesin gözü önünde hızla büyüyor.

 

RADİKAL

Ve meydanlar ısınıyor


Siyaset dünyası 29 Mart seçimlerine ısınmaya başladı. Erdoğan, almayı çok istediği Diyarbakır'daki mitingde CHP ve DTP'ye yüklendi. Baykal da ilk mitinginde iktidar uygulamalarını çok sert eleştirdi.

 

AKŞAM

Son kral kiracı


Toplu konut projelerine, krizde ailelerinin yanına taşınanlar eklenince İstanbul'da 400 bin ev boşaldı. Kiracılar kıymete bindi.

 

POSTA

'Pişman değilim'


İstanbul'daki Selenium Panaroma binasının arsa satışnda aracılık yaptığı ortaya çıkan ve 1 milyon 200 bin dolar istediği iddia edilen CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen görevinden istifa etmişti. Sevigen istifasının ardından ilk kez POSTA'ya konuştu ve "Pişman olacağım bir iş yapmadım. Yine olsa yine aynı şekilde davranırdım" dedi.



VATAN

Deniz Feneri'ne kara para takibi


MASAK, yolsuzluğun Türkiye'deki ayağını soruşturan savcılığın talimatı üzerine 17 milyon euro'luk bağışın gitti 6 ismin banka hesaplarını incelemeye başladı.
 

 

BİRGÜN

Diyarbakır'da AKP'ye Gandi tarzı direniş


Erdoğan, Diyarbakır'da halkın pasif direnişi ile karşılaştı. Başbakan, kuşatma altındaki kentte demokrasi nutukları atarken, esnafın kepenk kapattığı sokakların sivil halkça terk edildiği gözlendi.



SABAH

Üskül bile AİHM'ye gitti


İşte adaletin yorumsuz tablosu...Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Prof. Zafer Üskül hakkını AİHM'de arıyor.


TERCÜMAN

AKP Diyarbakır'ı aldı gibi DTP şokta


Diyarbakır'da büyük bir coşkuyla karşılanan Erdoğan, gördüğü ilginin Kocaeli'den Sakarya'dan, Samsun'dan farksız olduğunu belirtti. Miting alanını hınca hınç dolduran vatandaşların Erdoğan'a gösterdiği büyük ilgi DTP'yi şoka soktu.

 

YENİ ŞAFAK

Ergenekon'u görünce ürperdim


Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan emekli Tümgeneral Şenel "Belgeleri görünce derin bir yapılanma olduğunu anladım ve ürktüm" dedi.


ZAMAN

Diyarbakır'da tarihi mesaj: Ebediyete kadar birlikteyiz


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 6 bakanla geldiği Diyarbakır mitinginde de önemli mesajlar verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler