''Nihai sonuç sandıkta belli olacak''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçime yönelik anketlere bakılarak seçimin kazanılabileceği sonucunun çıkarılamayacağını, kampanyaların yeni başladığını, nihai sonucun sandıkta belli olacağını söyledi.

Yayınlanma: 28.02.2009 - 17:08
Abone Ol google-news

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi üyeleriyle sohbet toplantısında bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, soruları yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu, anketlerle ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, çeşitli kurumların anket yaptığını, kendisine yüzde 49,6 ile yüzde 60 arasında değişen destek olduğu yönünde sonuçlar çıktığını belirterek, ''Nihayetinde bir ankettir. Kampanyalar yeni başlıyor. Bu anketlere bakıp rehavete kapılmak, 'ben seçimi kazanabilirim' demek doğru değil. Seçim bir maratondur. 29 Martta en iyi konumda olan arkadaşımız kazanacaktır. Bu sonuçlar değişebilir'' dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin geçen 5 yıllık dönemde yatırımlarını 6 kat, ödediği borç miktarını 7 kat artırdığını bildiren Kocaoğlu, geçen dönemde ödenen borçlarla kente 2.5 milyar TL'lik yatırım yapıldığının ortaya çıktığını ifade etti. İZSU laboratuvarı ile hıfzıssıhha laboratuvarının sudaki arsenik oranlarını farklı ölçmesi konusundaki iddialarının doğru olduğunu belirten Kocaoğlu, yaptıkları incelemede hıfzıssıhha laboratuvarının suyu depodan aldığının ortaya çıktığını, meselenin iyi niyetle müşterek hareket edilerek çözülebileceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler