Fazıl Say Avrupa'yı fethediyor

Ünlü piyanist Fazıl Say, Mart ayı boyunca tüm Avrupa'da piyano tuşlarına ses verecek. Say, 17 Mart'ta da İstanbul'a uğrayarak "5. Dünya Su Forumu"nun açılışı konserinde çalacak.

Yayınlanma: 02.03.2009 - 11:13
Abone Ol google-news

Ünlü piyanist Fazıl Say, Avrupa Turnesi kapsamında, Mart ayının ilk konserini Almanya'nın Münih kentinde verirken, turneye 11 Mart'ta gideceği Fransa ile devam edecek.

Dünyanın en romantik şehri Paris'te, "Theatre des Chaps-Elysees"de konser verecek olan Say, Scarlatti, Berg, Ravel ve Bethoven'ın eserlerinin yanı sıra kendi bestesi olan "Inside Serail"i de seslendirecek.

Say, Fransa'nın ardından İtalya'ya geçecek. Say Roma'da bulunan sanat kurumu "Istituzione Universitaria dei Concerti"de, 14 Mart'ta bir resital verecek. Piyanodaki ustalığı ile izleyenleri büyüleyecek olan Say hemen ardından, 15 Mart'ta Belgrad "Kolarac Hall"da hayranlarının karşısına çıkacak. Say'ın piyanosundan burada, Bach, Beethoven ve Ravel'in ezgileri duyulacak. Say burada da yine kendi bestesi olan "Black Earth"ü seslendirecek.


Say, su forumu açılış konserinde

Fazıl Say, 17 Mart'ta ise İstanbul'a uğrayacak. Say, İstanbul'da gerçekleştirilecek ve dünya su politikalarının tartılacağı, 5. Dünya Su Forumu'nun açılışı konserinde çalacak.
Sütlüce Kültür Merkezi'nde, saat 20.30'da başlayacak konserde Say, "İpek Yolu" adlı piyano konçertosunu seslendirecek.

Say'ın 19 Mart'taki durağı ise İsviçre'nin Bern kenti olacak. Bern Senfoni Orkestrası ile 30 Mart'a kadar biz dizi konser verecek olan Say, ayın son konserlerini ise 30-31 Mart'ta Macaristan ve İtalya'da verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler