Kriket saldırılarında gözaltı

Pakistan'da Sri Lanka kriket takımına dün düzenlenen ve 7 kişinin ölümüne yol açan saldırıyla bağlantılı olarak bazı şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi. Pakistan Hükümeti de saldırıyı düzenleyenlerin bulunmasına yardım edeceklere 126 bin dolar ödül verileceğini bildirdi.

Yayınlanma: 04.03.2009 - 07:10
Abone Ol google-news

Pakistan'da Sri Lanka kriket takımına düzenlenen saldırıyla bağlantılı olarak bazı şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi.

Saldırının düzenlendiği Lahor kentinin Emniyet Müdürü Hacı Habibur Rehman, Pakistan'ın GEO haber kanalına yaptığı açıklamada, bazı kişilerin gözaltına alındığını, ancak bu kişiler arasında saldırıya katılanlardan hiç kimsenin olmadığını ifade etti.

Öte yandan Pakistan, Sri Lanka kriket takımına saldırı düzenleyenlerin bulunmasına yardım edeceklere de 126 bin dolar ödül verileceğini bildirdi.

Pakistan'ın Lahor kentinde dün düzenlenen saldırıda 14 silahlı saldırgan, silah, el bombaları ve roketatarlarla otobüsteki Sri Lanka kriket takımını hedef almıştı. Saldırıda 6 polisle aracın sürücüsü ölmüş, 7 oyuncunun yanı sıra bir hakemle, takımın yardımcı antrenörü yaralanmıştı. Yetkililer, yaralananların hayatı tehlikesi olmadığını açıklamıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler