18'inde katledilen kız toprağa verildi

Beşiktaş'ta çöp konteynerinde cesedi bulunan genç kızın cenazesi toprağa verildi. Bolu'nun Mengen ilçesinde yapılan cenaze töreninde, Süreyya Karabulut, "Kızım ağlamayı sevmezdi, sizlerin de ağlamanızı istemezdi" diyerek talihsiz kızın yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Yayınlanma: 05.03.2009 - 07:57
Abone Ol google-news

İstanbul Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki kızın cenazesi, Bolu'nun Mengen ilçesinde toprağa verildi.

3 Mart'ta Beşiktaş'ta bir çöp konteynerinde cesedi parçalanmış halde bulunan Münevver Karabulut'un (18) cenazesi, otopsi için götürüldüğü Adli Tıp Kurumu'ndan dün yakınları tarafından alındı. Genç kız için Mengen'in Kayabaşı köyünde düzenlenen cenaze törenine, baba Süreyya Karabulut, yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Süreyya Karabulut, ''Kızım ağlamayı sevmezdi, 'ağlamayın' derdi. Sizlerin de ağlamanızı istemezdi'' diyerek, gözyaşı döken yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Münevver Karabulut'un cenazesi, akşam geç saatlerde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

 

Bir kişi aranıyor

Etiler Dilek Yıldızı Sokak'ta cesedi bulunan Münevver Karabulut'un öldürülmesine yönelik çalışmalarını sürdüren İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı iddiasıyla bir iş adamının yeğeni olan C.G'yi aramaya başladı.

C.G'nin Bahçeşehir'de ailesiyle birlikte kaldığı evde arama yapan polis, bu şüpheliye ait olduğu belirlenen bazı kıyafetlerde bulunan kan izlerinin öldürülen kız arkadaşı Münevver Karabulut'a ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine C.G'nin annesi Ayşe ve babası Ahmet G. gözaltına alınarak, şubeye getirildi.

Polis, yurt dışına çıkma ihtimali bulunan C.G. konusunda hava limanları ile gümrük kapılarını uyardı.

Olayla ilgili 5'i kadın 17 kişinin ifadesine başvuran polis, şüpheli C.G. ve öldürülen Münevver Karabulut'a ait bilgisayar ve telefon kayıtlarını da inceliyor. Bu kapsamda bazı kamera kayıtları da araştırılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler