Veli Küçük hastaneden çıktı

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün avukatı kızı Zeynep Küçük, babasının kan değerlerinde bir yıl öncesine göre yükseliş olduğu için takibe alındığını belirterek, 3 ay sonra kontrole götürüleceğini bildirdi.

Yayınlanma: 05.03.2009 - 12:03
Abone Ol google-news

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen Ergenekon davasına katılan avukat Zeynep Küçük, basın mensuplarının Veli Küçük'ün sağlık durumuna ilişkin sorularını yanıtladı.
 

Zeynep Küçük, 1 hafta önce Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılan babasının dün taburcu edildiğini ve cezaevine getirildiğini kaydetti.

Veli Küçük'e mide ve bağırsak rahatsızlıkları nedeniyle kolonoskopi ve endoskopi yapıldığını ifade eden Küçük, ''65 yaşında bir insan ve yaşının getirdiği rahatsızlıkları var. Şekeri var. Damarlarında da tıkanıklık var. Tutuklanmadan önce 2 ayda bir doktora kontrole gidiyordu. İlaç alıyordu. 10 aydır kontrole gidemedi'' diye konuştu.

Müvekkiline hastanede kan tahlilleri yapıldığını dile getiren Avukat Küçük, ''Prostatıyla ilgili sorunları da var. Şu anki kan değerlerinde bir yıl öncesine göre yükseliş olduğu için takibe alındı. 3 ay sonra kontrolü var. Biyopsiye gerek görülmedi. Müdahale etmeyi gerektirecek bir durum olmadığı için takibe alındı'' dedi.

Zeynep Küçük, rahatsızlanma, hastalanma haklarının ellerinden alınmaya çalışıldığını ileri sürerek, babasının moralinin iyi olduğunu belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler