CHP İzmir adayı projelerini açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanlığı döneminde Menemen ve beldelerine toplam 89 milyon liralık yatırım yaptıklarını bildirdi. Kocaoğlu, yeni dönemde uygulayacağı projeler hakkında da bilgi verdi.

Yayınlanma: 05.03.2009 - 15:36
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Menemen'de CHP belediye başkan adayı Tahir Şahin ile seçim bürosu açılışı yaptı.

Kocaoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, 5 yıl içinde Menemen ve beldelerine yaklaşık 89 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Bu yatırımların 51 milyon lirasının sadece İZSU tarafından gerçekleştirilen işler olduğunu ifade eden Kocaoğlu, 37 milyon 953 bin liralık bölümün de Fen İşleri tarafından Menemen'e yatırım olarak aktarıldığını kaydetti.

Öte yandan, CHP İzmir İl Başkanlığı, üç hafta boyunca sürecek ve belediye başkan adayları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirecek toplantıların ilkini, meslek odaları temsilcileriyle gerçekleştirdi.

Toplantıda, Aziz Kocaoğlu, meslek odaları temsilcilerine, yeni dönemde uygulayacağı projeleri anlattı.

Hafif raylı sistem, metro ve tramvay projelerinde gelinen noktayı paylaşan Kocaoğlu, yapmayı planladıkları yeni sanat merkezleri hakkında bilgi verdi. Kocaoğlu, işsizlikle mücadele konusunda atacakları adımları ve kent yenileme projelerini de bir sunum eşliğinde anlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler