Türkiye'nin ilk mini golf tesisi

Türkiye'nin ilk ''Uluslararası Mini Golf Tesisi'' Bursa'da açıldı. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, törende yaptığı konuşmada, dünyada 40 ülkede faaliyet gösteren ve 45 binden fazla lisanslı, milyonlarca sporcusu bulunan mini golf için Türkiye'nin ilk uluslararası tesisini Bursa'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yayınlanma: 13.03.2009 - 14:12
Abone Ol google-news

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi Ataevler Mahallesi'nde Türkiye'nin ilk mini golf tesisi açıldı. Tesisin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Dünya Mini Golf Spor Federasyonu Teknik Komite Üyesi ve Gençlik Spor Direktörü Pasi Aho ve çok sayıda davetli katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, törende yaptığı konuşmada, dünyada 40 ülkede faaliyet gösteren ve 45 binden fazla lisanslı, milyonlarca sporcusu bulunan mini golf için Türkiye'nin ilk uluslararası tesisini Bursa'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından davetliler, Bozbey ve Aho tarafından açılışı yapılan tesisi gezdiler. Biri Dünya Mini Golf Spor Federasyonu diğeri Türkiye Mini Golf Spor Federasyonu lisanslı üç eğitmenin görev yapacağı 18 delikli tesisin, gelecek yıllarda tamamlanacak ikinci etabıyla birlikte uluslararası organizasyonlara evsahipliği yapacağı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler