Mukaddes Eruygur ifade verdi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur, soruşturma kapsamında "tanık" olarak dinlendi. Avukatı Filiz Esen ile Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Mukaddes Eruygur, soruşturmayı yürüten yetkili savcıya 15 dakika ifade verdi.

Yayınlanma: 19.03.2009 - 08:09
Abone Ol google-news

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur'un, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ''ortam dinlemesi yapan ve yayımlayan kişiler'' hakkında açılan bir soruşturma kapsamında ''tanık'' olarak dinlendiği bildirildi.

Eruygur'un, bir süre önce internet sitelerinde yayımlanan ve kendisine ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili çağrıldığı öğrenildi.

Eruygur'un avukatlarının Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak ortam dinlemesini yapan ve yayımlayanlar hakkında ''adil yargılamayı etkiledikleri'' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundukları ve aynı konuya ilişkin Ergenekon soruşturmasının yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler