"Ergenekon" davası

İp Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in Tekirdağ cezaevinden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildiği bildirildi. İlsever'in hastalığının ''kontrol altında tutulması ve devamlı izlenilmesi'' gerektiğini bildirdi.

Yayınlanma: 05.08.2008 - 10:55
Abone Ol google-news

''Ergenekon'' davası kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildi.
İP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağ Cezaevi'nde tutuklu bulunan İlsever'in, Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığınca Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildiğini, İlsever'in hastalığının ''kontrol altında tutulması ve devamlı izlenilmesi'' gerektiğini bildirdi.
Önsel, İlsever'in avukatlarının hastalığın seyri ile ilgili raporu tahliye dilekçesiyle birlikte mahkemeye sunduğunu belirterek, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinin tahliye talebini bugün ya da yarın görüşmesinin beklendiğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler