Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, maşetinde 2 Nisan'da yapılacak G-20 zirvesiyle ilgili açıklamalarda bulunan spekülatör George Sros'un sözlerine yer verirken, diğer gazetelerin gündeminde 48 milyon 6 bin 650 seçmenin, sandık başına gitmesi yer alıyor.

Yayınlanma: 29.03.2009 - 06:55
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

'Reform yapılması şart'

Spekülatör (vurguncu) George Soros 2 Nisan’da yapılacak G20 zirvesinin küresel ekonomi için son şans olduğunu söyledi. Soros, Times gazetesinde yayımlanan demecinde küresel sistemin önemli bir sınavla karşı karşıya kaldığını belirterek, mevcut görüş ayrılıklarının zirvede giderilmesi gerektiğini ifade etti. Aksi halde küresel bir çöküş yaşanabileceği uyarısında bulunan Soros, küresel sistemin düzelmesi için eskiyi geri getirme girişimlerinin de doğru olmayacağını vurguladı. Soros, yapılacak reformların önemine dikkat çekti.

 

HÜRRİYET

Kimi seçiyoruz

48 milyon 6 bin 650 seçmen bugün 16 büyükşehir, 65 il, 892 ilçe ve 1974 belde belediye başkanını seçmek için sandık başında. TC numaralı kimliğinizi unutmayın.

 

MİLLİYET

Artık söz seçmende

Yüksek Seçin Kurulu sandık başlarında kamera ve cep telefonuyla çekim yapılmasına yasak getirdi. Uymayanlar içn adli işlem yapılacak...

 

RADİKAL

Son sözü seçmen söyleyecek

48.6 milyon vatandaş, yerel yöneticileri için sandık başına gidiyor.

 

AKŞAM

Roj Tv rüşvetti

NATO'ya Genel Sekreter olmak isteyen Danimarka Başbakanı Türkiye!den veto yiyeceğini anladı. Roj Tv'yi kapatma kartını açtı.

 

POSTA

Boşverme oy ver

48 milyon 6 bin 650 seçmen 5 yıl görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 177 bin 50 sandıkta bugün oy kullanacak. Seçime katılım oranının çok yüksek olması bekleniyor. Unutmayın, 'Boşver' deyip gitmezseniz sonra şikayet etme hakkınız bile olmaz.

 

VATAN

Söz sırası sizin

48 milyon seçmen 5 yıl süreyle görev yapacak yerel yöneticilerini seçmen için sandığa gidiyor.

 

HABER TURK

Valiye bomba köstebek işi mi?

Vali Güler'in yılda sadece birkaç kez kullandığı kapıya bomba koyulunca Emniyet'le Valilik arasında köstebek kavgası başladı.

 

BİR GÜN

İşte hayatımızı yutan kuyular

Kazmalar vuruldu, kuyular açıldı, kemikler bulundu. BirGün muhabiri Onurkan Avcı, Silopi ve Cizre'deki ölüm kuyularına girdi, bölgedeki kayıp yakınlarıyla görüştü.

 

SABAH

'Eştik, yüzüne ulaşamadık'

BBP helikopterin enkazına ilk ulaşan köylü Alaaddin Akpınar, korkunç manzarayı babasına anlattı: Bir kişi, sağ eli yüzüne dayalı ölmüştü.

 

TERCÜMAN

Bari sen ölme

Feci kazayı cep telefonuyla haber verip yardım isteyen Güneş'e ulaşılamadı. Vatandaşlar, "Bari sen ölme" diyerek gazeteci Güneş için dua etmeye başladı.

 

YENİ ŞAFAK

Ordu görevi pankartı Paşa'dan

Ergenekon'da üç ke müebbet hapsi istenen Eruygur'un Cumhuriyet mitinglerinden önce darbe çığıtkanı rektörleri topladığı anlaşıldı.

 

ZAMAN

Artık söz millet

Türk demokrasisi bugün yeni bir sınav daha veriyor. 48 milyon seçmen, 5 yılda bir yapılan mahalli idareler seçimi için sandık başına gidiyor. Vatandaşlar, 19 partinin yarıştığı mücadele yerel yöneticilerini tercih edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler