Kızaran derbinin kazananı yok

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi futboldan çok sahadaki olaylarla ön plana çıktı. Maçı son saniyelerinde iki takım futbolcuları birbirine girdi. Roberto Carlos'un frikikinden sonra Emre-Lugano arasında başlayan gerginlik daha sonra bütün futbolculara yayıldı.

Yayınlanma: 12.04.2009 - 11:24
Abone Ol google-news

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar maça damgasını vurdu. Emre ve Lugano arasında yaşanan gerginlik diğer oyunculara da sıçradı. Mehmet Topal'ın Lugano'yu itip kakmasından sonra Arda ve Semih birbirine girdi. F.Bahçeli futbolcular Arda'yı sakinleştirmeye çalışırken Semih aldığı bir darbe sonrası yere yığıldı.

Ardından Semih ayağa kalkarak Arda'dan özür dilemeye giderken saha bir anda karıştı. Hakem Fıraat Aydınus olayları kenardan izlemekle yetirinken sahaya iki takım yöneticileri girdi. Yöneticiler iki takım oyuncularını zorlukla sakinleştirirken bir G.Saray taraftarı sahaya atladı. Güvenlik görevlilerince anında müdahele edilen taraftar gözaltına alındı Olaylar sakinleştikten sonra hakem Aydınus tam 4 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. G.Saraydan Arda, Emre Aşık; F.Bahçe’den ise Lugano ve Semih kırmızı kart gördü. İki takıma da beraberliği yaramaması bu kavganın çıkmasındaki en önemli nedenlerden biri olarak gösterildi.

Olaylar sırasında kağalı tribün çökme tehlikesi yaşadı. Taraftarların büyük bölümü ön sıralara hücum edince tribün ağırlığı güçlükle taşıdı.


Galatasaray 0 - Fenerbahçe: 0

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Fırat Aydınus (6), Bahattin Duran (6), Tarık Ongun (6)

Galatasaray De Sanctis (6), Sabri (5), Emre AŞık(5), Mehmet Topal (5), Hakan (5), Kewell (4) (dk. 90+1 Nonda), Barış(4), Ayhan (4), Arda (5), Ümit Karan (3) (dk. 58 Lincoln 4), Baros (4)

Fenerbahçe: Volkan Demirel (6), Gökhan Gönül (4) (dk. 21 Yasin 5), Önder (5), Lugano (5), Roberto Carlos (5), Deivid (3) (dk. 67 KAzım2), Selçuk (4) (dk. 45 Deniz 5), Emre Belezoğlu(5), Uğur(5), Semih (4), Güiza (4)

Sarı Kartlar: Sabri (G.Saray); Selçuk, Emre Belözoğlu, Güiza (F.Bahçe

Kırmızı Kartlar: Dk. 90+3 Arda, Emre Aşık(G.Saray); Semih, Lugano (F.Bahçe)

Derbinin fotoğraflarını görmek için;

www1.cumhuriyet.com.tr/


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler