Azeri kadın milletvekilleri Türkiye'ye geliyor

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi'nden kadın parlamenterler heyeti yarın Ankara'da olacak. Azeri milletvekilleri, "Türkiye-Ermenistan ilişkileri çerçevesinde son gelişmeler"le ilgili de basın toplantısı yapacak.

Yayınlanma: 14.04.2009 - 12:47
Abone Ol google-news

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi'nden kadın parlamenterler yarın Ankara'ya geliyor. Meclis Başkanı Köksal Toptan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile görüşecek olan Azeri kadın milletvekilleri, "Türkiye-Ermenistan ilişkileri çerçevesinde son gelişmeler"le ilgili de basın toplantısı yapacak.

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi'nden kadın parlamenterler heyeti 15-17 Nisan günleri arasında Ankara'da olacak. Azerbaycanlı kadın milletvekilleri Anıtkabir'i ziyaret edecek ardından da CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. 16 Nisan Perşembe günü ise Azerbaycanlı kadın milletvekilleri, MHP İzmir Milletvekili Şenol Bal'la birlikte "Türkiye-Ermenistan ilişkileri çerçevesinde son gelişmeler" konulu basın toplantısı düzenleyecek. Azerbaycan Ekonomi Bakan Yardımcısı Tenzile Rüstemhanlı, 6 kadın milletvekili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'nda uzman Rena Mirzazade'den oluşan heyet, Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ve Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu'ndan da randevu talep etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler