Bodrum-Marmaris etabı başladı

45. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Bodrum-Marmaris 4. etabı başladı. Türkiye'nin yurtdışı tanıtımında büyük önem taşıyan bisiklet turu, dünya klasmanında da önemli bir yer tutuyor.

Yayınlanma: 15.04.2009 - 11:32
Abone Ol google-news

Bodrum Lise Kavşağı'nda 150 sporcunun katılımıyla start alan Bodrum-Marmaris etabının 166.9 kilometre olduğu belirtildi. Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan'ın verdiği starta vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Bodrum-Marmaris etabında İrlanda'nın Navıgare kulubünden İtalyan asıllı sporcu Maauro Fıne sarı mayoyu giydi.

Dün sona eren ve 155 sporcunun katıldığı Kuşadası-Bodrum 166.1 kilometrelik etabı, 4 saat 24 dakika 5 saniye ile ilk sırada tamamlayan Çek Cumhuriyeti PSK Whirlpool - Author kulübünden Alman asıllı Andre Schulze kazanmıştı.

Türkiye'nin yurtdışı tanıtımında büyük önem taşıyan bisiklet turu, dünya klasmanında da önemli bir yer tutuyor.

 

Bodrum-Marmarıs etabında kaza

45. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Bodrum-Marmaris 4. etabında meydana gelen trafik kazasında 4 bisikletçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bodrum'dan bu sabah 150 sporcunun katılımıyla start alan 4. etaba katılan 4 bisikletçi, Marmaris-Muğla kara yolunun Sakar mevkisinde kaza geçirdi. Kazada yaralanan bisikletçiler Darko Blazevit (Hırvatistan), Grabovsky Dmitro (Ukrayna), Simone Ponzi (İtalya) ve Robert Hunter (İtalya) Muğla Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 4 bisikletçinin tedavisi sürüyor. Bu arada, bisiklet turunda adları öğrenilemeyen 2 bisikletçinin ise hafif şekilde yaralandığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler